pinterest
Een bubbelbad in je tuin: 3 redenen om je te overtuigen!

Een bubbelbad in je tuin: 3 redenen om je te overtuigen!

Het mag dan nog wel even duren voordat het mooi weer is en de kans is groot dat je nog niet bezig bent om je tuin klaar te maken voor komende zomer, maar het is nooit te vroeg om te beginnen met de voorbereidingen. Zoals je al hebt gelezen wil ik het in dit artikel met je hebben over een bubbelbad in de tuin. Bovendien: ook wanneer de temperaturen nog wat lager zijn is het heerlijk om even lekker te vertoeven in je eigen jacuzzi. Een jacuzzi of bubbelbad is een toevoeging aan de tuin die steeds populairder wordt en daarvoor zijn verschillende redenen. In dit artikel vertel ik je er meer over!

Ontspannen én werken aan je gezondheid

Een bubbelbad of jacuzzi is natuurlijk perfect om heerlijk tot rust te komen. Bijvoorbeeld na een zware dag werken of na een intense workout in de sportschool. Maar wist je dat het ook nog eens flink bevorderlijk is voor je gezondheid? Het warme water en de stralen masseren je spieren en stimuleren de bloedcirculatie. Hierdoor worden gifstoffen beter afgevoerd. Zo heeft een bubbelbad dus ook een reinigende werking.

Ultieme luxe

Een bubbelbad of jacuzzi in je tuin of binnenshuis is natuurlijk ultieme luxe. Wist je trouwens dat een ingebouwde jacuzzi de waarde van je huis kan laten stijgen? Je koopt een jacuzzi of bubbelbad natuurlijk voor je eigen genot, maar je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je investering verloren gaat op het moment dat je je huis verkoopt. Wil je genieten van de ultieme luxe van een bubbelbad maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je ook gaan voor een opblaasbare variant. Deze is al beschikbaar vanaf enkele honderden euro’s. Op de website van Fonteyn Spa’s vind je hierover meer informatie.

Samen genieten

Een bubbelbad is de ideale plek om zelf lekker te ontspannen, maar met vrienden, vriendinnen of je partner en een lekker drankje is het ook de ultieme plek om lekker samen te genieten. Daarnaast biedt een bubbelbad natuurlijk ook ultiem vermaak voor kinderen. Genoeg redenen dus!

Op zoek naar meer inspiratie of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Breng dan eens een bezoekje aan de website van Fonteyn Spa’s.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen