pinterest
Een minikas voor in je tuin

Een minikas voor in je tuin

Dit is zo leuk en handig in deze tijd waarin de prijzen voor biologische groenten enorm stijgen. Nu kun je zelf je groenten en kruiden kweken in je eigen tuin en ben je niet meer afhankelijk van de supermarkt. Ook leuk om je eigen eten te zien groeien. Denk je geen plek te hebben voor een tuinkas? De Duitse kassenspecialist Hoklartherm presenteert Rudi, een minikas die ideaal is voor elke tuin.

Glazen huis

FotoEen minikas voor in je tuinHet kweken van je eigen groenten en kruiden in een kas kent alleen maar voordelen. Zo kun je vroeg in het seizoen al beginnen met zaaien en vergroot je de kans op succes, omdat je zelf het binnenklimaat kunt reguleren wat betreft temperatuur en ventilatie. 

Wanneer eet jij uit eigen tuin?

FotoEen minikas voor in je tuinDe minikas Rudi plaats je in een border, zodat je de groenten en kruiden in de volle grond kunt kweken. Als je al een beetje tuin hebt, kun je deze minikas neerzetten, want je hebt 200 x 100 cm (l x b) nodig. De hoogte van de glazen schuifkap is 90 cm. De kas kan in de grond worden verankerd. De achterzijde heeft matglas om oververhitting door zonlicht tegen te gaan. De kas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas. Via de ramen aan de zijkanten kun je ventileren. En wat is er lekkerder dan je eigen gekweekte groenten en verse kruiden te stomen in de oven om alle smaak te behouden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen