Een plek in de tuin om tot rust te komen

Bij de start van het nieuwe jaar is het voor veel mensen weer tijd voor de bekende 'goede voornemens'. Volgens een onderzoek van de ING hebben acht op de tien mensen goede voornemens, die ingaan vanaf 1 januari. Wat zijn de meest populaire voornemens? In de top 3 zien we: meer sporten & bewegen (28 procent), minder druk maken & meer tijd voor jezelf (26 procent) en gewicht verliezen (25 procent).

De redactie van UW-tuin.nl is vooral fan van "minder druk maken & meer tijd voor jezelf en je familie", want waar kan je dat beter doen dan in je tuin! Meer tijd voor jezelf kan pas gerealiseerd worden als je ook een plekje hebt waar je geheel tot rust kunt komen.

Een plek die perfect aansluit op jouw wensen, behoefte en stijl.

Een terrasoverkapping sluit perfect aan op deze behoefte. Een plek die past bij jouw wensen en stijl. En waar je ook in de winter tot rust kan komen, zonder last te hebben van gure weersomstandigheden. 

Terrasoverkapping van Verano. Een plek om in de zomer en winter tot rust te komen in je tuin. #verano #terrasoverkapping #tuin #terras

Houd je van modern, klassiek of vind jij de stijl minder belangrijk en ga je voor hoogstaande kwaliteit? De keuze is geheel aan jou. En met jouw keuze creëer je een tuinkamer, waar jij na je drukke werkdag en in het weekend lekker kunt relaxen.  

Terrasoverkapping van Verano. Een plek om in de zomer en winter tot rust te komen in je tuin. #verano #terrasoverkapping #tuin #terras

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen