pinterest
Een schaduwdoek: Functioneel & sfeervol

Een schaduwdoek: Functioneel & sfeervol

Het is volop lente en we hebben hopelijk een heerlijke warme zomer voor de boeg. Het fijne buitenleven kan weer beginnen! Naast genieten van de zon is het ook belangrijk om je er goed tegen te beschermen. Niet alleen door je regelmatig in te smeren, maar zeker ook door voor een goede schaduwplek te zorgen in jouw eigen tuin of op jouw (dak)terras. 

FotoEen schaduwdoek: Functioneel & sfeervol

Bescherming & verkoeling

Een schaduwdoek of harmonicadoek brengt alles in één. Ze zijn niet alleen hip, trendy en super sfeervol, ze bieden ook nog eens voor 90-95% bescherming tegen UV straling. Bovendien zorgt het voor verkoeling heerlijke verkoeling op warme dagen.

Een schaduwdoek is niet alleen functioneel maar geeft jouw tuin of terras ook in één keer een compleet nieuwe uitstraling. De doeken zijn gemaakt om het hele zomerseizoen buiten te blijven hangen, maar je kunt ze ook gemakkelijk weer weghalen als je dat wilt. Een schaduwdoek houdt veel zon en warmte tegen, zodat er een aangename temperatuur ontstaat onder het doek. 

FotoEen schaduwdoek: Functioneel & sfeervol

Schaduw die bij jouw situatie past

Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en maten. En wanneer je kiest voor een maatwerkdoek kun je het helemaal naar jouw wens laten maken. De ideale manier dus om de zomer koel, goed beschermd en in stijl door te brengen!  

Wanneer je op zoek bent naar bescherming tegen de zon, verkoeling én de uitstraling van pure luxe in jouw eigen achtertuin of (dak)terras dan ben je bij ZONZ sunsails aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring is ZONZ dé expert op het gebied van schaduwdoeken.

Meer weten? Bekijk hier meer voorbeelden en de mogelijkheden en vraag vrijblijvend informatie aan!

Informatie aanvragen bij ZonZ

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen