pinterest
Optimaal genieten van je terras met een terrasoverkapping

Optimaal genieten van je terras met een terrasoverkapping

Nu het buiten weer langer licht is, betekent dit ook de start van gezellige lange avonden in de tuin of op het terras. Haal de barbecue en de spelletjes maar tevoorschijn, want we gaan weer genieten! Wij geven een aantal tips die ervoor zorgen dat jij onbezorgd kunt genieten van de lange lente- en zomeravonden. 

Een beschutte plek

De temperatuur is rustig aan het stijgen, maar Nederland blijft een guur kikkerlandje. Om toch in de avond van je terras te kunnen genieten is een terrasoverkapping een perfecte uitkomst. Op deze manier ben je de eventuele regen de baas en kun je de avond gewoon lekker buiten op je eigen terras doorbrengen. 

Blijf 's avonds lekker warm

FotoOptimaal genieten van je terras met een terrasoverkapping

In de lente kunnen de avonden nog wel eens wat fris zijn, maar dat hoeft je terrasavond ook zeker niet te belemmeren! Door bijvoorbeeld glaswanden of een Ritzscreen® toe te voegen aan jouw terrasoverkapping kun je beschut tegen de wind blijven genieten van je avond. Foto: overkapping Verano Riva

Extra sfeer met verlichting

Bij lenteavonden kan sfeerverlichting uiteraard niet ontbreken. Hier en daar een kaarsje op tafel creëert al snel een gezellige sfeer. Daarnaast maakt extra verlichting in jouw terrasoverkapping het helemaal af! Hierdoor kun je zo lang van je avond genieten als jij wilt. 

FotoOptimaal genieten van je terras met een terrasoverkapping

Er zijn terrasoverkappingen passend bij elke stijl. Zo is terrasoverkapping Purbeck (foto) een landelijk model terrasoverkapping met een Victoriaanse uitstraling: sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen