pinterest
Een luxe tobbe in de tuin!

Een luxe tobbe in de tuin!

Een hottub in de tuin is hot! Een houten tobbe met houtkachel is dé manier om ultiem te kunnen ontspannen en brengt ook veel sfeer en gezelligheid. Het is vooral de combinatie van de geur van hout uit de houtkachel, de frisse buitenlucht en het warme water maken die van het nemen van een bad in de hottub een heerlijk relaxmoment maken. Het knetterende houtvuur maakt de Scandinavische sfeer compleet.

Welke hottub past bij jou

Een hottub geeft het hele jaar door comfortabele ontspanning en badplezier. Of je nu alleen wilt relaxen of met je partner, gezellig bij wilt kletsen met familie of vrienden, of de kinderen wilt laten plonzen bij de eerste lentezon: het warme bad biedt quality-time voor het hele gezin.

FotoEen luxe tobbe in de tuin!

KUNSTSTOF HOTTUB KIRAMI COZY - HOTTUB SELEKT

Bij de keuze voor verschillende soorten houtgestookte hottubs gaat het niet om welke soort, zoals een houten hottub, kunststof hottub of aluminium hottub, maar hoe en waarvan de hottub is gemaakt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de hottub goed bij je past.

Bij een houtgestookte hottub is het zeer belangrijk dat je weinig werk hebt met het onderhoud. Ook wil je dat de hottub makkelijk in gebruik is bij bijvoorbeeld het verversen van het water, het schoonmaken van de hot tub en het snel warm stoken.

De Kirami Cozy kunststof hottub is precies de houtgestookte hottub waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Een hottub van kunststof is heel erg geschikt voor intensief gebruik. Heerlijk ’s avonds na het werk of in een weekend vol vele verplichtingen. Het is de kunststof hottub voor snel en comfortabel baden met het minste onderhoud en het meeste gebruiksgemak van allemaal, ideaal want een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub ga je ook echt veel gebruiken.

FotoEen luxe tobbe in de tuin!

HOUTEN HOTTUB STORVATT VIA HOTTUB SELECT.NL

Een Aluminium Tobbe is een goede investering in een duurzaam product wat alleen maar hout en water nodig heeft

FotoEen luxe tobbe in de tuin!

Een Aluminium Tobbe is een goede investering in een duurzaam product wat alleen maar hout en water nodig heeft, voor jarenlang ontspanning en plezier. Deze hottub is nieuw op de markt en wordt gemaakt uit zeewaardig aluminium wat garant staat voor een hele lange levensduur. Deze tobbes hebben dichte zitbanken, zodat er minder vulwater nodig is en de opwarmtijd wordt versneld. De interne houtkachel steekt door de buitenwand van de tobbe heen zodat je tijdens het opwarmen van de tobbe kan genieten van het vlammenspel. Afgewerkt met bijvoorbeeld Douglas- of Redceder hout heeft de tobbe een super luxe uitstraling. 

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

Informatie aanvragen bij Hottub Select

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen