pinterest
Energie besparen met rolluiken voor de ramen

Energie besparen met rolluiken voor de ramen

Omdat je woning uit een flink aantal vierkante meters ramen bestaat, gaat er door deze ramen ook veel warmte verloren. Wanneer je de ramen isoleert met rolluiken, kan dat de oplossing bieden. Zo kan je jaarlijks veel energie en ook veel geld besparen.

Rolluiken hebben een isolerende werking

Rolluiken van Verano werken isolerend. Dat komt doordat een gesloten rolluik de warmte binnen houdt en voorkomt dat er koude lucht naar binnen trekt. Dit zorgt voor minder warmteverlies en dus minder stookkosten. Rolluiken zijn daardoor niet alleen een milieuvriendelijke oplossing maar ook een financieel aantrekkelijke oplossing.

Nog meer voordelen!

FotoEnergie besparen met rolluiken voor de ramen

Rolluiken hebben naast een isolerende werking ook een verduisterende werking. Dit biedt je ook in de zomer aanzienlijk veel voordeel. Wanneer ze gesloten zijn, houden rolluiken de warmte van de zon tegen. Dit zorgt voor minder warmtevorming in je woning. Het blijft koel in huis waardoor een airco of ventilator nog maar zelden of zelfs niet nodig is.

Rolluiken zijn uit te rusten met een tijdschakelaar. De tijdschakelaar maakt het mogelijk om tijden in te stellen voor het openen en/of sluiten van je rolluik(en). Je kunt extra profiteren van de voordelen met deze uitbreidingsoptie. Naast isolatie en verduistering bieden rolluiken nog meer voordelen: inbraakvertraging, geluidswering, vochtwering en privacy.

FotoEnergie besparen met rolluiken voor de ramen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen