pinterest
Fruit rapen zonder plukken

Fruit rapen zonder plukken

Het combisystem van GARDENA bestaat in 2016 maar liefst veertig jaar. Op één steel kun je een breed assortiment tuingereedschappen bevestigen: van hark tot bezem en van schoffel tot ragebol. GARDENA presenteert een nieuwe uitbreiding: de fruitverzamelaar. Je kunt nu fruit van de grond rapen zonder te bukken.  

Verzamelen

FotoFruit rapen zonder plukken
De GARDENA Fruitverzamelaar is een roterende mand van kunststof stroken. Het gebruik is zeer eenvoudig: fruit verzamel je door te rollen. Wanneer je over een vrucht rolt, buigen de flexibele stroken. De vrucht schuift naar binnen en de mand sluit zich weer. Je leegt de mand eenvoudig via de zijopening. Is rollen niet mogelijk? Geen probleem! Met de praktische schepfunctie kun je ook rapen. De GARDENA combisystem Fruitverzamelaar is geschikt voor verschillende vruchten: van walnoten tot appels en peren. En voor de golfliefhebbers geldt hetzelfde, ook golfballetjes verzamel je in no-time!  

Bladharken

FotoFruit rapen zonder plukken

Behalve de fruitverzamelaar presenteert GARDENA ook een vernieuwde bladhark. Je bevestigt de hark in een handomdraai op de combisystemsteel. De ‘tanden’ zijn verstelbaar. Met wijde tanden hark je sneller een groter oppervlak. Maak de afstand tussen de tanden kleiner voor het fijnere harkwerk.

Wil je meer informatie over tuinen? Kijk dan hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen