pinterest
Gacoli Checkmate: sfeerverlichting voor buiten!

Gacoli Checkmate: sfeerverlichting voor buiten!

Wij zien de nieuwe sfeerverlichting voor buiten toch wel als dé tuintrend van 2015! Verlicht de gevel, het tuinpad, terras, of veranda en breng zo de ultieme, warme en gastvrije sfeer in jouw tuin. Met de witte design buitenlampen van Gacoli gaat dit heel eenvoudig. Monteren en snoeren zijn verleden tijd. Je hoeft alleen een goede plek uit te zoeken. Door de maat van de nieuwe Checkmate ziet ook de tuintafel er binnen een handomdraai gezellig uit.

Wit is groen

Aan de binnenkant van de lampenkap van de Checkmate zit de EMU (Energy Management Unit) verscholen. Deze vangt daglicht op en zet dit om in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk. Dat is gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu. Summer sunshine!

FotoGacoli Checkmate: sfeerverlichting voor buiten!

Tuinlamp to go

Omdat de checkmate zijn energie uit daglicht haalt, is hij snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen.

"No matter how long the winter, spring is sure to follow"

Haal binnen naar buiten

Het oog wil ook wat. Daarom hebben de buitenlampen van Gacoli een robuust en strak design. De Checkmate heeft een platte voet van RVS en een witte lampenkap. Deze zijn weersbestendig, dus zowel in de zomer als de winter is jouw tuin perfect verlicht.

FotoGacoli Checkmate: sfeerverlichting voor buiten!

NIEUW: XS

De Gacoli Checkmate No. 1 is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli. Een ideaal formaat voor op de camping, als leeslampje of als sfeermaker op de tuintafel. De Checkmate No.2 is 49 cm hoog. Liever een groter model? Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen en prijzen de website.

FotoGacoli Checkmate: sfeerverlichting voor buiten!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen