Extra lang genieten in de tuin met Luxxout windschermen

Met een windscherm in de tuin of op het terras heb je meer privacy en zit je altijd beschut tegen weer en wind. Zo kan je nog vaker en op elk gewenst moment beschut tegen wind en zon genieten van het buitenleven. Windschermen zijn helemaal naar persoonlijke wens en jouw specifieke situatie samen te stellen en geschikt voor tuin terras, balkon, veranda of zwembad.

Een horizontaal of verticaal windscherm?

Zet de wind buitenspel en geniet in alle rust op het terras. Creëer schaduw op een warme zomerdag en breng de avond ongestoord door onder de veranda, terwijl de regendruppels op het dak tikken. Een oprolbaar windscherm van LuxxOut geeft het buitenleven een nieuwe dimensie.

De flexibel samen te stellen windschermen van Luxxout zijn er in een twee varianten. Afhankelijk van de toepassing kan je voor een horizontaal of een verticaal te monteren windscherm kiezen.

Overkapping in de tuin met windschermen voor privacy en als bescherming tegen wind en zon via Luxxout #tuin #overkapping
Heb je bijvoorbeeld een terrasoverkapping die je op elk moment eenvoudig wilt kunnen afschermen van de zon of de wind? Dan kies je voor het stijlvolle verticale windscherm Vita.

Overkapping in de tuin met windschermen voor privacy en als bescherming tegen wind en zon via Luxxout #tuin #overkapping
Windscherm Vita verrijkt het buitenleven door je te beschermen tegen de wind en felle zon, maar ook tegen regen en glurende buren. Dankzij dit oprolbare windscherm geniet je eindeloos in de tuin.

Windscherm bij terras: bescherming tegen wind en zon en voor meer privacy. Via Luxxout #tuin #windscherm
Geen overkapping of wand waar je het windscherm aan kunt bevestigen? Geen enkel probleem, daar is met het horizontale windscherm Inova een oplossing voor ontwikkeld. De Inova is (semi-)vrijstaand te installeren en biedt de beschutting waar je behoefte aan hebt. In no time uit- en oprolbaar!

De voordelen van de windschermen van LuxxOut

Er is keuze uit doeken met goed doorkijk tot gereduceerde transparantie voor privacy. Dankzij een inventief en gebruiksvriendelijk systeem is het niet nodig om een technicus te zijn om de windschermen van LuxxOut te monteren. De systemen zijn naar eigen wensen uit te breiden met de vele accessoires

Houten overkapping in de tuin met windschermen voor privacy en als bescherming tegen wind en zon. Overkapping Solem van Luxxout #tuin #overkapping

Afbeeldingen: LuxxOut

BROCHURE AANVRAGEN

Zeno Products -
Zeno Products

Informatie aanvragen bij Zeno Products

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen