pinterest
Groenten uit eigen tuin

Groenten uit eigen tuin

Zo leuk en helemaal van nu, een eigen groententuin! Groenspecialist Pokon introduceert een productlijn voor het starten van je eigen moestuin. Daarmee wordt het allemaal iets gemakkelijker. Zet een houten moestuinbak in elkaar en vul deze met de speciale mix. In een handomdraai heb je daarmee een duurzaam en biologisch moestuintje. Plant of zaai vervolgens kruiden of groenten naar eigen smaak. Daarna hoef je enkel nog maar water te geven. In no-time pluk je de vruchten en oogst je lof in je eigen moestuin.

Goede grond

De mix voor je moestuinbak is een uniek mengsel van biologische grond en andere natuurlijke ingrediënten. Ze geven de mix een luchtige samenstelling en stimuleren een actief bodemleven. De planten kunnen zich daardoor zowel boven als onder de grond optimaal ontwikkelen. Door de aanwezige compost en (biologische) voedingstoffen krijgen de planten extra kracht en dat resulteert in een rijke oogst.

FotoGroenten uit eigen tuin

Mini-moestuin

De moestuinbak van Pokon (120x120x20 cm) is gemaakt van hoogwaardig larikshout (met FSC keurmerk) en voorzien van extra verstevigde hoeken. Het complete bouwpakket schroef je eenvoudig en snel in elkaar. Bepaal een zonnige plek op je balkon of terras voor de moestuinbak. Een antiworteldoek, is inbegrepen, op de bodem zorgt dat je geen last krijgt van onkruid. Vul de bak vervolgens met de mix en vorm met de latten een raster en creëer je 16 plantvakken. In elk vak plant of zaai je groenten naar eigen smaak en voorkeur. De enige hulpmiddelen die je vervolgens nog nodig hebt, zijn een gieter en een (snoei)schaar om te oogsten. En binnenkort serveer jij je eigen groenten uit de tuin!

FotoGroenten uit eigen tuin

FotoGroenten uit eigen tuin

Kijk hier voor meer informatie over tuinen

Bron: Pokon

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen