Heerlijk douchen in de tuin

Heerlijk douchen in de tuin

Wat is er nou heerlijker dan op een warme zomerdag even af te koelen onder je eigen buitendouche? Ook op minder warme dagen ‘s ochtends de dag starten onder de warme straal van de buitendouche geeft je een ultiem wellness gevoel. En wat dacht je van een warme douche in de nog frisse ochtend bij opkomende zon? Of een ontspannende buitendouche in het avondrood?

Weerbestendige buitendouches

Spring na het sporten even in de tuin onder de douche. Voor kinderen is het bovendien een feest om in de zomerzon lekker buiten te spetteren. Of gewoon even lekker afkoelen. Zelfs de modderpoten van je hond spoel je in een wip schoon. Een buitendouche is een echte aanwinst voor je tuin en woongenot!

Buitendouche RVS via Cerdic #buitendouche #tuin #zwembad #tuininspiratie

Cerdic heeft een grote collectie buitendouches, die volledig in Nederland worden gefabriceerd. Elke buitendouche is een regendouche en geeft een krachtige straal.

Bovendien geniet je van koud én warm water en kan je tuindouche van een afvoer worden voorzien.

Bovendien geniet je van koud én warm water en kan je tuindouche van een afvoer worden voorzien. De buitendouches hebben een robuust design en worden met de hand gemaakt. Zo stel je je eigen douche samen en kies je de prijs die bij je past. Deze buitendouches zijn gemaakt van RVS en zijn weerbestendig.

Materiaalkeuze

Nieuw bij Cerdic is de keuze voor de samenstelling van het RVS materiaal van je buitendouche. Er zijn twee verschillende mogelijkheden: RVS 304 of RVS 316. RVS 316 bevat namelijk 2% molybdeen waardoor het materiaal beter bestand is tegen corrosie en ongevoeliger voor chloriden. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat 316 ideaal is voor vochtige omgevingen met regelmatige blootstelling aan zout of andere agressieve milieu factoren. Hierdoor wordt RVS 316 vaak aangeraden voor buitentoepassingen als hier sprake is van agressieve milieufactoren bv. zoutwater of zeewater. Heel geschikt dus om te plaatsen in tuinen, boten en buitenomgeving in de directe omgeving van de kust.

RVS 304 kan goed voor buitentoepassingen worden gebruikt wanneer de toepassing niet te maken heeft met een agressief milieu factor en de kans minder groot is dat corrosievorming ontstaat.  Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en geeft hetzelfde gewenste resultaat.

Meer weten? Bekijk meer voorbeelden van Cerdic buitendouches en vraag hier vrijblijvend informatie aan.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP