pinterest
Help vogels de winter door

Help vogels de winter door

Vind jij het ook zo leuk om vogeltjes te zien in je tuin of op je balkon? Maak dan deze herfst met vrolijke vogel- en voederhuisjes een openluchtvolière, zodat je ze in de vrije natuur kan zien rondvliegen. Je helpt ze er ook enorm mee, want de koude winter komt er weer aan.

FotoHelp vogels de winter door

 Voederhuisjes van Point-Virgule

Gekleurde vogel- en voederhuisjes

De herfst is het ideale seizoen om vogelhuisjes op te hangen omdat vogels dan beschutting zoeken tegen gure wind en kou. Als het plekje bevalt gaan ze er in het voorjaar ook broeden. De voederhuisjes hang je op om ze bij te voeren. Ook liefst op een rustige plek in de tuin of op balkon, droog en uit de wind.

FotoHelp vogels de winter door

Vanwege de urbanisatie in Nederland hebben vogels steeds meer moeite om geschikte nest- en eetplekken te vinden. Daarom is het goed om ze een handje te helpen en zo de vogelstand op peil te houden. Een vogel- of voederhuisje in de tuin is echt een goede bijdrage. 

FotoHelp vogels de winter door

 Vogelhuisjes van Point-Virgule

De nieuwe Vogel- en Voederhuisjes van Point-Virgule zijn gemaakt van bamboevezel en verkrijgbaar in verschillende modellen. De kleuren zijn net zo vrolijk als de vogeltjes die eropaf komen: oranje, okergeel, jagersgroen en naturel. De huisjes zien er prachtig uit en zo heb je er zelf ook veel plezier van!

FotoHelp vogels de winter door

De Vogel- en Voederhuisjes van Point-Virgule zijn verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en webshops. Adviesprijzen: Vogelhuisjes vanaf € 15,95 en Voederhuisjes vanaf € 12,95. Ga voor meer informatie naar livwise.nl.

FotoHelp vogels de winter door

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen