pinterest
Het hele jaar buiten douchen met JEE-O

Het hele jaar buiten douchen met JEE-O

Heerlijk buiten douchen in de tuin of op het terras: buitendouches zijn in de zomer natuurlijk het summum van luxe. Lekker na het zwemmen afdouchen en op hele hete dagen snel verkoeling zoeken. Zeker voor wie buiten een sauna of jacuzzi heeft, zal de buitendouches van JEE-O waarderen.

Buitendouches van JEE-O

De vrijstaande buitendouches van JEE-O combineren duurzaam design met luxe en functionaliteit. Ze zijn perfect als solitair element in de tuin om lekker even af te koelen. En vanuit hygiënisch oogpunt onmisbaar voor wie in de tuin een zwembad, of sauna heeft. En wat te denken van een eigen jacuzzi buiten? Romantisch genieten van de weldaad van warm, bubbelend water onder de sterrenhemel. En daarna natuurlijk ook lekker onder een warme douche.

Met JEE-O kan je 365 dagen genieten, zowel binnen als buiten. De trend om ook buiten een douche te hebben, zet stevig door. Door de 365 all weather frost free optie toe te voegen aan je douche kan je tot 30 graden onder nul van JEE-O buiten blijven genieten. Zorg wel dat er een warme sauna of jacuzzi in de buurt is, want met de kraan uit is het dan toch wel fris met 30 graden onder nul. Met de 365 all weather frost free optie heb je voortaan het hele jaar door een eigen mini-wellness in de tuin of op het dakterras. Overigens kan deze unieke feature bij acht JEE-O modellen worden toegevoegd. Geniet van de bijzondere ervaring om in de buitenlucht te douchen. In alle seizoenen; dag in, dag uit. Mini-wellness, buiten in élk seizoen.

Complete serie innovatieve designproducten


De pure serie van JEE-O is compleet met een badvuller, verschillende wastafelkranen, een wandbadkraan voor aan de muur en de vrijstaande douche. Door de decennialange ervaring van Lammert Moerman in de sanitairbranche zijn de ontwerpen van JEE-O niet alleen een lust voor het oog, het zijn stuk voor stuk ook innovatieve producten.  Lees hier meer over de design producten voor de badkamer van JEE-O 

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen