pinterest
Het vier seizoenen terras

Het vier seizoenen terras

Maak de tuin klaar voor een prachtige zomer. Begin daarbij met een goed aangelegd terras, zodat je het hele jaar door kan genieten van een mooie tuin.

Het hele jaar een mooi terras

Een goed aangelegd terras biedt al in het voorjaar sfeer en zorgt ervoor dat je in de zomer al snel optimaal kan genieten. Een terras hoeft er niet in het najaar en winter lelijk en groen bij te liggen wanneer je kiest voor de juiste bestrating. GeoSteen  van MBI Beton is een steen die werkelijk het hele jaar door mooi is. Naast een ruime keuze uit een veelvoud van grote, comfortabele formaten heb je van onkruid, algen en mos minder last. Deze ongenode gasten kunnen zich minder aan het oppervlak van een GeoSteen terras hechten.

FotoHet vier seizoenen terras

Geosteen van MBI Beton

Geosteen is een bijzondere kwaliteitssteen voor het terras en de tuin. De tegels hebben een dikke toplaag van kleurechte materialen, waardoor het steen beter op kleur blijft dan gewone betonsteen. Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. Geosteen heeft veelal grote formaten voor minder voegen en dus minder onderhoud én een enorme keuzevrijheid in verbanden, profielen en nabewerkingen. GeoSteen met een coating protection plus zorgt ervoor dat vervuiling gemakkelijk kan worden verwijderd. Dat maakt GeoSteen tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Voorbeelden van verschillende Geosteen tegels

FotoHet vier seizoenen terrasDeze tegel ziet er eenvoudig uit, maar verrast zowel door zijn details als door zijn prestaties. Het is een tegel met een natuurlijke look, die dankzij een unieke verouderingsprocedure prachtige kleurnuances uit echte natuurstenen kristallen haalt. De GeoAntica-collectie is kleur- en maatvast en bestaat uit een grote diversiteit aan formaten, waardoor je precies het legpatroon kunt maken dat bij je wensen past.

FotoHet vier seizoenen terrasStoer, robuust en uitermate onderhoudsvriendelijk. De GeoColor tegel heeft een natuurlijke, kleurechte toplaag van minuscuul fijn, natuurlijk materiaal. Dit materiaal wordt heel fijn gewassen, gelucideerd (opgepoetst). En daarna nog eens voorzien van Protection Plus factor 30: de allerhoogste beschermingsfactor binnen het MBI-programma

FotoHet vier seizoenen terrasGeoSenza is de meest innovatieve serie stenen op de Nederlandse markt. De stenen hebben een unieke nabewerking ondergaan. Neem de GeoSenza Puro: deze heeft een kleurechte toplaag, die eerst zeer licht is gestraald en vervolgens gelucideerd (opgepoetst). Zo ontstaat een zeer natuurlijke, lichte en fraaie oppervlaktetextuur.

FotoHet vier seizoenen terrasTravertin is van oudsher een kalksteen die gevoelig is voor water en vuil. Daarnaast is het materiaal zo gevoelig voor het binnendringen van water dat het bij strenge vorst gemakkelijk kapot kan vriezen. Door een unieke innovatie zijn in GeoSeen alle natuurlijke voordelen van travertin gecombineerd met alle natuurlijke voordelen van beton. Een prachtig, duurzaam terras, waarbij de unieke look van travertin behouden is gebleven.

FotoHet vier seizoenen terrasWil je echt natuur in je omgeving maar tegelijkertijd ook een strakke tuin en speelse lijnen? Dan is GeoStorica het optimale product voor jou. Een moderne tegel in het bekend formaat 60x60 maar dan uitgevoerd met randen in prachtige organische lijnen. In de mooie randen van dit product kun je als het ware de lagen en dieptes van het landschap herkennen Natuurlijkheid in optima forma.

FotoHet vier seizoenen terrasMet een GeoVenta terras haal je de zomer in huis, zelfs in de wintermaanden! Een kleurecht product van excellente kwaliteit met een bijzondere uitstraling en legio toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het innovatieve lineaire strokenverband, dat heel mooi kan worden gecombineerd met het onberispelijke 60x60 formaat.

FotoHet vier seizoenen terrasGeef je terras of ‘laantje’ een romantisch tintje met GeoVicolo. Deze Italiaanse beauty van Nederlandse topkwaliteit is verkrijgbaar in vele, verschillende formaten met afwisselende en bijzondere structuren. De formaatstelling in een veelvoud van 40 geeft jouw 4-seizoenenterras een moderne uitstraling met een speelse ‘touch’. De tegels zijn zacht en aaibaar, en voorzien van Footcomfort® en de hoogste bescherming in de vorm van Protection Plus factor 30

FotoHet vier seizoenen terras Je houdt van strak, maar niet van voorspelbaar. Dan is de GeoPlano de beste keuze voor jouw 4-seizoenenterras. Hij combineert soberheid met een speelse afwerking. Strak, mét Footcomfort®! De tegel is maatvast en is daardoor onweerstaanbaar voor mensen die houden van een tuin met een moderne uitstraling. Extra voordelen zijn de slijt- en kleurvastheid van de tegel, die bovendien eenvoudig schoon te maken is.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen