pinterest
Een hottub in de tuin

Een hottub in de tuin

Een hottub is een aanwinst voor je tuin. Dat je met zo’n stijlvolle tobbe op je terras of in de achtertuin het hele jaar door heerlijk kan ontspannen in het warme water in de frisse buitenlucht is een feit. En bovendien is het een plaatje om te zien!

Je kan een hottub op verschillende manieren plaatsen in je tuin of op je terras. Wil je weten wat het beste past bij jou? In dit artikel laten we je verschillende mogelijkheden zien. 

Vrijstaande hottub

Een vrijstaande houten hottub geeft je tuin een te gekke Scandinavische uitstraling. Met het bijpassende houten trappetje stap je makkelijk in en uit het bad. Zorg wel voor een stevige ondergrond zoals tegels, een houten vlonder of grind in speciale matten. Er komt namelijk veel gewicht in wanneer het bad met water is gevuld. Wil je de hottub op het gras zetten? Zorg dan ook voor een stevige ondergrond zoals tegels om de constructie goed te ondersteunen.

FotoEen hottub in de tuin

Een inbouwde hottub

Ben je van plan de tuin flink op de schop te gooien en wil je zo’n luxe bad naadloos in het tuinontwerp opnemen? Dan is een inbouw hottub misschien wel de perfecte oplossing voor jouw wensen. 

FotoEen hottub in de tuin

Strak en stijlvol is een hottub geïntegreerd in een verhoogd terras. De instap vanaf het terras is ideaal en het onderhoud en eventuele reparaties kunnen eenvoudig worden uitgevoerd.

FotoEen hottub in de tuin

Een hottub onder een overkapping

Met een overkapping of tuinhuis in de tuin heb je de mogelijkheid om alle jaargetijden te genieten van de tuin. Met een verlengingspijp voor de kachel van de kunststof hottubs, kan je je hottub ook onder de overkapping of in een tuinhuis plaatsen. Met een elektrische hottub is het helemaal makkelijk, want dan hoef je geen rekening te houden met een kachel. Met een mooie houten vlonder met trap maak je hier een stijlvolle setting van. 

FotoEen hottub in de tuin

Een hottub onder een overkapping heeft het voordeel dat je er altijd in kan zitten, ook als het slecht weer is. Nadeel is dan weer dat je op mooie avonden de sterren misschien niet zo goed ziet. 

Hottub van kunststof of hout

Een houten hottub heeft de originele Scandinavische looks, maar heeft wel onderhoud nodig zeker in het vochtige Hollandse klimaat. Je kan ook kiezen voor een kunststof hottub met een kunststof binnen kuip en houten afwerkpanelen. Deze hottubs hebben de looks van een originele, houten hottub alleen veel gebruiksvriendelijker. 

Het voordeel van de kunststof hottubs van Kirami is dat de bodem compleet geïsoleerd is en de kachelaansluiting laag zit, waardoor je eerder kunt beginnen met stoken. Het bad is dus snel vol en houdt goed de warmte vast, zo kan je extra lang genieten! Daarnaast is de hottub in 20 minuten leeg en in 5 minuten met een doek schoongemaakt. 

FotoEen hottub in de tuin

De afwerkpanelen en de kunststof kuip werken los van elkaar, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Hij kan dus gewoon buiten blijven staan. 

Elektrische hottub

Soms is het niet mogelijk om met hout te stoken in de tuin. Een elektrische hottub is dan een goed alternatief. Met een elektrische kachel kun je de hottub goed op temperatuur houden. Ook in de zomermaanden kun je een temperatuur instellen. Zo heb je altijd de juiste temperatuur voor een frisse duik in je hottub. 

Wil je meer informatie? Download dan de brochure of bezoek HOTTUBSelect.nl 

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen