pinterest
Houten overkapping: uniek design van Jumbo

Houten overkapping: uniek design van Jumbo

Je terras verbindt woonplezier met tuinplezier en is een comfortabel onderdeel van de tuin. Het is dan ook geen overbodige luxe om hoge eisen te stellen aan het design van de terrasoverkapping. De houten overkappingen met exclusief design van Jumbo Barneveld zullen je dan ook zeker aanspreken. Puur maatwerk! Je kan kiezen voor een houten overkapping met zonwerend doek óf met glas, waarbij ook zonwering kan worden toegevoegd.

Houten overkappingen met doek

De houten terrasoverkapping van Jumbo bestaat uit een stoere constructie van bankirai. Dat maakt dat de overkapping de uitstraling heeft van het ongecompliceerde landleven, maar de luxe van modern comfort.

FotoHouten overkapping: uniek design van Jumbo

Bij de overkapping zonder glas is aan de bovenzijde zonwerend, waterdicht doek aangebracht. Met een druk op de knop van de afstandsbediening sluit je de houten terrasoverkapping af en ben je zeker van schaduw én een droog terras. Een overkapping met doek is de ideale oplossing.

Houten overkappingen met glas

FotoHouten overkapping: uniek design van Jumbo

De houten terrasoverkapping met glas – de Excellent – laat zien hoe woonplezier en authentieke architectuur samengaan. Onder de overkapping met glas kan je  bijna het hele jaar genieten van het buitenleven. Een speciaal gevoel!

Strak en transparant

FotoHouten overkapping: uniek design van Jumbo

Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én is een prachtig uitzicht. Heel functioneel. Maar ook mooi. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke, moderne combinatie met het hout.

FotoHouten overkapping: uniek design van Jumbo

Meer houten overkappingen bekijken? Of gaat je voorkeur uit naar een terrasoverkapping van staal of aluminium? Bekijk hier dan meer voorbeelden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen