pinterest
In 3 stappen je tuinmeubelen weer mooi

In 3 stappen je tuinmeubelen weer mooi

Nu de lente weer is aangebroken en de temperaturen stijgen, kun je weer lekker buiten genieten van het mooie weer. Dus, hoog tijd om je teakhouten tuinmeubelen een opfrisbeurt te geven en ze eventueel te behandelen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je meubelen!

Puurteak biedt (tuin)meubelen van hoogwaardig teakhout, en weet daarom ook als geen ander hoe je deze het beste kunt verzorgen. Omdat de tafel en stoelen vaak het hele jaar buiten blijven staan, is het verstandig om de teak meubelen goed schoon te maken en te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Lees hier hoe je dit aanpakt!

Stap 1: Schoonmaken

Begin met het grondig reinigen van je teak tuinmeubelen met de Teak Cleaner. Om verweerd teakhout schoon te maken, gebruik je de Golden Care Teak Reiniger. Deze reiniger is speciaal ontworpen om schimmels en algen binnen in het teakhout te doden. Het herstelt de oorspronkelijke kleur van het teakhout, waardoor het weer straalt. Vergeet niet om de scrubsponzen erbij te bestellen. Gebruik geen hogedrukreiniger, dat kan schade veroorzaken. 

FotoIn 3 stappen je tuinmeubelen weer mooi 

Stap 2: Beschermen

Nadat je meubelen zijn opgedroogd, kun je ze behandelen met de Teak Protector, met behulp van de aanbrengdoeken die je los kunt bijbestellen. Zo bescherm je je meubelen tegen vergrijzing. Door je teak tuinmeubelen na het schoonmaken te behandelen met de Golden Care teak protector behoud je de teak kleur tot wel 4 keer langer dan bij gebruik van teakolie. Het product is volledig op waterbasis en 100% biologisch afbreekbaar.

Bestel meteen ook de aanbrengdoeken mee!

Stap 3: Verleng de levensduur

Voor een nog beter resultaat en om de levensduur van je teakhouten tuinmeubelen te verlengen, kun je ze behandelen met de Teak Shield. Dit kleurloze product vormt een beschermende laag die je meubelen beschermt tegen vet, vuil en watervlekken, waardoor ze nog langer mooi blijven. 

Lees ook: De 5 must-have tuinproducten van Puurteak!

FotoIn 3 stappen je tuinmeubelen weer mooi

Compleet Golden Care teak onderhoudspakket

Wil je het jezelf makkelijk maken? Bestel dan het complete onderhoudspakket om je tuinmeubelen grondig schoon te maken. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je teak tuinmeubelen er weer als nieuw uit te laten zien.

Ga naar de website van Puurteak voor meer informatie en het volledige aanbod.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen