pinterest
Inspiratie voor tuin & interieur op Beurs Eigen Huis

Inspiratie voor tuin & interieur op Beurs Eigen Huis

Ben je op zoek naar inspiratie voor de tuin of je interieur? Ga je verbouwen en wil je graag advies van diverse specialisten? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op 23, 24 en 25 maart 2024 in Jaarbeurs Utrecht op je to-do list! Met ruim 250 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouw beurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Tickets met korting

Bestel online je tickets met de KORTINGSCODE: BWM@24 

Creëer je droomtuin

FotoInspiratie voor tuin & interieur op Beurs Eigen Huis

Steeds meer mensen zien de meerwaarde in van een goed ontworpen buitenruimte. Een tuinontwerper kan jouw tuinwensen te vertalen naar een realistisch plan, afgestemd op jouw budget en aangevuld met creatieve ideeën. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen je informeren over de mogelijkheden en een ontwerp voor je maken. Is een serre of veranda een mooie toevoeging voor je huis? Buitenhaard en buitenkeuken? Zwembad of jacuzzi? Bezoek Beurs Eigen Huis en het maken van al deze keuzes wordt een stuk eenvoudiger. 

FotoInspiratie voor tuin & interieur op Beurs Eigen Huis

Tips van de experts

Ook als je zelf een huis gaat bouwen, gaat verhuizen of verduurzamen ben je bij de Beurs Eigen Huis aan het goede adres. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. 

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren.

Bestel Tickets 

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. De beurs vindt plaats van 22 tot en met 24 maart 2024. Tip: Er is een knutselplein waar kinderen van 3 tot 13 jaar twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Bestel hier je kaarten met korting, code = BWM@24

We zien je graag in Jaarbeurs Utrecht!

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen