Inspiratie voor tuin & interieur op Beurs Eigen Huis

Ben je op zoek naar inspiratie voor de tuin of je interieur? Ga je verbouwen en wil je graag advies van diverse specialisten? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op 24, 25 en 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht op je to-do list! Met ruim 250 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Tickets met korting

Bestel online je tickets met een mooie korting. Gebruik KORTINGSCODE: BWM@VJ23 en ontvang € 5,- korting op je tickets!

Creëer je droomtuin

Steeds meer mensen zien de meerwaarde in van een goed ontworpen buitenruimte. Een tuinontwerper kan jouw tuinwensen te vertalen naar een realistisch plan, afgestemd op jouw budget en aangevuld met creatieve ideeën. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen je informeren over de mogelijkheden en een ontwerp voor je maken. Is een serre of veranda een mooie toevoeging voor je huis? Buitenhaard en buitenkeuken? Zwembad of jacuzzi? Bezoek Beurs Eigen Huis en het maken van al deze keuzes wordt een stuk eenvoudiger. 


Tips van de experts

Ook als je zelf een huis gaat bouwen, gaat verhuizen of verduurzamen ben je bij de Beurs Eigen Huis aan het goede adres. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. 

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren.

Bestel Tickets met € 5,- korting

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. 
Koop hier je tickets online voor de Voorjaarseditie (24 t/m 26 maart) van BEURS EIGEN HUIS, hét event voor al je (ver)bouw- woon- en tuinplannen! Gebruik kortingscode BWM@VJ23 voor € 5,- korting op je tickets!

We zien je graag op 24, 25 of 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht!

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen