pinterest
Kleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Kleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Heb je weinig opbergruimte, maar wil je wel graag een hogedrukreiniger om je balkon, terras en tuinmeubilair snel en gemakkelijk schoon te maken? K Mini is de kleinste hogedrukreiniger van Kärcher maar wel met de kracht van de populaire K 2-modellen. Door het praktische formaat kan hij gemakkelijk vervoerd worden en compact worden opgeborgen. 

FotoKleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Kleine krachtpatser tegen hardnekkig vuil

Met de K Mini brengt Kärcher zijn hogedrukreinigers nu ook naar de stad. Dit compacte lichtgewicht model verwijdert vuil in een mum van tijd - net zoals zijn grote broers - maar dankzij het praktische formaat kan hij erg makkelijk worden vervoerd en opgeborgen. Ideaal voor city people die vaak geen ruimte hebben voor het opbergen van reinigingsapparatuur. 

FotoKleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Klein maar krachtig

De K Mini is een kleine krachtpatser van nog geen 4 kilo waarmee je moeiteloos balkons, terrasmeubilair, fietsen, scooters, kinderwagens en kleine auto’s schoonmaakt. De maximale druk van 110 bar en het watervolume van 360 liter per uur pakken zelfs hardnekkig vuil snel en efficiënt aan. De K Mini is dus net zo krachtig als de populaire K 2-modellen van Kärcher. Maar dankzij de compacte afmetingen en uitneembare opbergbox voor accessoires, past deze hogedrukreiniger zelfs in het kleinste appartement. Perfect voor de urban lifestyle!

FotoKleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Snel klaar voor gebruik

De bediening van de K Mini is vanzelfsprekend: het ergonomisch gevormde spuitpistool en de Vario Power-spuitlans kunnen in slechts enkele stappen worden gemonteerd. Klik de hogedrukslang eenvoudig en snel in en uit het apparaat en spuitpistool door middel van het Quick Connect-systeem. De vijf meter lange en extra dunne PremiumFlex hogedrukslang voorkomt vervelende knoopvorming en biedt maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid bij het schoonmaken. 

FotoKleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Compact opbergen 

De afneembare accessoirehouder van de K Mini zorgt ervoor dat alle meegeleverde elementen eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Als je klaar bent met schoonmaken, kan de stroomkabel om de standaard van het apparaat worden gewikkeld en met een clip op zijn plaats.

Meer informatie via kaercher.com

FotoKleinste hogedrukreiniger tegen hardnekkig vuil

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen