pinterest
Keramische pizza-oven voor de tuin

Keramische pizza-oven voor de tuin

Lijkt het jou ook zo heerlijk om zelf pizza's te bakken in de tuin? Met deze verplaatsbare keramische pizza-oven van African Flame kan je snel en eenvoudig echte - op houtskool gebakken - pizza's maken. De oven is multifunctioneel, want hij kan ook als barbecue en rookoven dienen.

Klik HIER en bestel de gratis brochure over de Keramische pizza-oven

FotoKeramische pizza-oven voor de tuin

 

FotoKeramische pizza-oven voor de tuin

Heerlijke authentieke pizza's

De Zuid-Afrikaanse keramische pizza-oven is eenvoudig te bedienen. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 350 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuse pizzaplaat is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza's. Door de oven minder hard op te stoken, bak je pizza's op lagere temperaturen waardoor de bodem dik blijft en de ingrediënten sappig. Een pizza bakken duurt ongeveer 10 minuten, je kunt dus makkelijk een groep van 8 tafelgenoten voorzien van heerlijke pizza's.  En iedereen krijgt de kans om zijn favoriete pizza (of slice) klaar te maken.

Door het gebruik van het bijgeleverde rooster is de oven te gebruiken als zeer goed werkende barbecue om vlees, vis en groente te grillen en als rookoven om bijvoorbeeld zalm of kip roken.

FotoKeramische pizza-oven voor de tuin

Het onderstaande filmpje laat goed zien hoe de pizza-oven, barbecue & rookoven werkt en wat je er allemaal mee kan doen:

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen