pinterest
Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Het is een mooie tijd om plannen te maken voor je terras en tuin, zodat je straks heerlijk buiten kan genieten als het weer het even toelaat. Begin met het aanpakken van de basis: de tegels van je terras. Met de huidige keramische terrastegels maak je buiten net zo mooi en comfortabel als binnen.

Terrastegels met houtlook

FotoKeramische terrastegels

Keramische terrastegels Beach - Nibo Stone

De Beach is een van de vele mooie keramische terrastegels die Nibo Stone in haar assortiment heeft. De tegel heeft een warme uitstraling door de houtlook. De oppervlakte van de tegel laat een voelbare houtnerf zien, die het gevoel van echt hout nog eens versterkt. Bovendien zorgt deze oppervlaktebewerking ervoor dat de tegel stroef aanvoelt, zelfs als er net een flinke regenbui op is gevallen. Ideaal dus ook voor rondom de jacuzzi of het zwembad.

De tegel is keihard en niet poreus. Krassen en vlekken maken nauwelijks kans en ook het Nederlandse klimaat kan zich rustig laten gaan op deze tegels, ze zullen er niet door worden aangetast.

FotoKeramische terrastegels

Heb je liever een andere kleur terrastegel? Misschien een betonlook of een mooie antracietkleurige terrastegel? Nibo Stone heeft een ruime selectie terrastegels in haar twee showrooms in Vianen en Venlo. Kijk hier voor meer informatie: www.nibostone.nl 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen