Lekker lang buiten met de tuinhaard

De huidige buitenhaarden zijn echte blikvangers voor de tuin en zorgen voor een aangenaam buitenleven, ongeacht het seizoen. Tuinhaarden zorgen ervoor dat we zelfs in de winter nog heerlijk buiten kunnen zitten met een knapperend vuur en een heerlijk glas glühwein. De ontwerpen zijn echte eyecatchers: tuinhaarden met rondom zicht op het vuur, gestookt op gas of zelfs geïntegreerd in een tafel. Wie het maximale uit zijn tuinhaard wil halen, kiest er bij voorkeur één waarop je ook kan barbecueën. Het zijn eigentijdse oplossingen voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard.

Voorbeelden van buitenhaarden

Klik op de foto voor meer informatie over de buitenhaard

The Buzz Faber
Faber Tube

Buitenhaard Boley openhaarden
Boley openhaard outdoor

Pizza-oven en buitenhaard Morso
Morso Pizza-oven en tuinhaard

Buitenhaard Zeno Products
Zeno Products

Genieten met gashaarden

De behaaglijke gashaarden zorgen voor warmte en gezelligheid en zullen de zwoele zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier verlengen. En ze zijn een lust voor het oog.  Gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen, lijken de vuren op een echt knapperend houtvuur. De gashaarden voor de tuin passen helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even buiten met een glas wijn om te ontspannen, deze tuinhaarden zijn snel en makkelijk aan te steken en de vlam is af te stellen door een draaiknop.

Buitenhaard TheBuzz - gashaard van Faber

 Zeno Colonna    Zeno Garden Divider
Buitenhaarden van Zeno
Buitenhaard theTube van Faber

Overwinteren

Een goede tuinhaard is weerbestendig en kan zonder problemen de hele winter buiten blijven staan. Ze worden gemaakt van gietijzer, steen, beton en roestvrij staal of een combinatie daarvan. Geen tuin maar wel een balkon? De tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen hebben  verschillende afmetingen, dus dat is geen probleem. 
Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen