Outdoor loungemeubelen

We verheugen ons meer dan ooit op de zomer. Lekker weer het huis uit, de tuin in en genieten van een heerlijke dag in de buitenlucht. Loungen, zonnen, relaxen en genieten. Dat is ook het idee van het Duitse ontwerpduo kaschkasch. Zij hebben voor blomus een succesvolle collectie van comfortabele outdoor loungemeubelen ontworpen. De collectie Stay bestaat uit een daybed, lounger, poef en kussens, allemaal in meerdere formaten verkrijgbaar.

Outdoor lounge collectie

Voor het outdoorseizoen 2022 introduceert blomus twee nieuwe kleuren, als aanvulling op de bestaande drie kleuren: lichtblauw met de naam Ocean, en een warm, vervaagd lichtbruin met de toepasselijke naam Earth.

Outdoor loungemeubelen Stay van blomus #tuin #uwtuin #blomus #lounge #loungemeubelen #tuinmeubelen

Net als de rest van de serie verkleurt het hoogwaardige, weerbestendige textiel niet bij blootstelling aan zonlicht en is het gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de lichte materialen zijn de meubelen gemakkelijk te verplaatsen om de ideale setting te creëren op het terras, patio of in de tuin.

Outdoor loungemeubelen Stay van blomus #tuin #uwtuin #blomus #lounge #loungemeubelen #tuinmeubelen

Met de twee nieuwe kleuren kan de perfecte monochrome setting worden gecreëerd met je favoriete tinten. Voor een speelse look kun je de meubelen mixen en matchen.

Wat de keuze ook is, voeg planten, drankjes en vrienden toe, en je tuin is klaar voor uren van ontspanning in een prachtige omgeving. Bekijk hier alle items

Lees ook: Inspiratie en tips voor trendy tuinstijlen met loungesets

BROCHURE AANVRAGEN

Bath & Living -
Bath & Living

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen