pinterest
Lekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag

Lekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag

Lekker buiten loungen? Met de nieuwe zitzakken van B-bag extreme lounging heb je in een handomdraai een outdoor chillplek. Zodra de buitentemperatuur het toestaat, verhuis je de zitzak van binnen naar buiten. Tuin en terras veranderen direct in een vrolijke hang-out.

FotoLekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag
Hangplek 2.0: Outdoor chillen met B-Bag

De B-Bag is geschikt voor binnen en buiten doordat hij is gemaakt van polyester materiaal. Dit is een tweerichting stretch, ademend, waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Je kan de zitzak dus overal neerzetten en makkelijk schoonmaken: een vochtig doekje erover en de B-Bag is weer als nieuw. Een malse regenbui vorm geen probleem. De vulling bestaat uit “Styropor” kogeltjes, deze drogen snel weer op en garanderen een jarenlang zitcomfort. Even opschudden en klaar voor een extreme lounge gevoel.

FotoLekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag   FotoLekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag

In 10 trendy kleuren

In- en outdoor bag Mighty B is door zijn gewicht van 5 kg gemakkelijk te verplaatsen en vindt overal een plekje. Verkrijgbaar in 10 kleuren, van Lime tot Berry en van Orange tot Aqua. Meer informatie via extremelounging.nl

FotoLekker loungen met de outdoor zitzak van B-bag

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen