Maak je terras klaar voor de lente!

We kunnen ons voorstellen dat jij daar nu nog niet bezig bent met het voorbereiden van je tuin op de lente, maar het zonnetje schijnt al steeds vaker. De lente is dichterbij dan je denkt! Daarom is het belangrijk nu voorbereidingen te treffen zodat jij optimaal van de lente kunt genieten, wanneer het zo ver is.

Stel je voor...
Het is zaterdag en je hebt de hele week uitgekeken naar jouw momentje op je terras in de tuinstoel, lezend in je favoriete tijdschrift. Maar je had de kracht van de zon flink onderschat. De zon is erg sterk en na een half uur wordt het je toch wat te warm en je besluit daarom binnen te gaan zitten. Dit is natuurlijk hartstikke zonde!

Straks genieten van elke mooie lentedag

Mensen gaan vaak pas actie ondernemen wanneer ze iets missen in de dagelijkse bezigheden, zoals het voorbeeld hierboven. Dus wanneer het lente begint te worden, de temperatuur oploopt en we daar problemen aan gaan ondervinden, gaan we pas nadenken over mogelijkheden die het genieten van de lente bevorderen. Maar als jij nu vast vooruit denkt over welke problemen jij kunt gaan ondervinden komende lente en zomer hoef je niet tijdens die mooie lentedag pas actie te gaan ondernemen. 

Maak je terras klaar voor het voorjaar. Een zonnescherm bepaalt de temperatuur op je terras #knikarmscherm #verano #zonwering #terras #tuin #tuininspiratie

Zonnescherm Santos Verano

We gaan weer even terug naar bovengenoemde scenario. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat we geen last ondervinden aan de warme zon, wanneer dit even niet gewenst is? Het antwoord is simpel: een zonnescherm. Met een zonnescherm ben jij namelijk degene die de temperatuur op je terras bepaalt. Heb je het te warm? Druk dan even op het knopje en in een paar seconden zit jij in de schaduw, beschermt tegen de zonnestralen.

Maak je terras klaar voor het voorjaar. Een zonnescherm bepaalt de temperatuur op je terras #knikarmscherm #verano #zonwering #terras #tuin #tuininspiratie

Zonnescherm Santos Verano

BROCHURE AANVRAGEN

Zeno Products -
Zeno Products

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen