pinterest
Maak je tuindroom waar!

Maak je tuindroom waar!

Heb jij plannen om je tuin aan te pakken? Dan is het goed om nu al na te denken over je droomtuin. TuinIdee, de grootste tuinbeurs van Nederland, is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen.

Inspiratie-event op tuingebied

Tuinidee heeft alles in huis om je te helpen jouw tuindroom waar te maken. Voor zowel de biologische moestuinliefhebber tot de stoere doe-het-zelver. Maar ook als je van gemak houdt, heerlijk wilt genieten in de tuin of op een duurzame wijze de tuin wilt onderhouden word je op TuinIdee op je wenken bediend. 

Dit jaar fruit uit eigen tuin?

Komend jaar oogsten uit eigen tuin? Zelf geteelde groenten en fruit smaken extra lekker en zijn puur natuur. Maar hoe pak je dat aan? In de moestuinwereld vind je tijdens het event  inspiratie en informatie. Voel, ruik en proef. Ervaar hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. In het groot of op je balkon. Experts geven je tips en advies en vertellen je graag over de laatste trends in moestuinland. Alles is aanwezig om jou te helpen om jouw moestuin tot een succes te maken.

FotoMaak je tuindroom waar!

Liever meer tijd om van je tuin te genieten?

Lekker van je tuin genieten zonder groene vingers? Je kan worden geholpen om een onderhoudsarme tuin te realiseren die van alle gemakken voorzien is. Ervaar zelf hoe je met slimme oplossingen en weinig tijd toch het maximale uit je tuin kan halen. Experts delen hun tips & tricks en stellen ter plekke een stappenplan met jou samen.

Eindelijk die nieuwe schutting zetten?

Heb je plannen om zelf aan de slag te gaan in je tuin? Ga dan naar het plein voor de echte doe-het-zelver! De perfecte plek voor de klusser die niet bang is voor een uitdagend tuinproject. Natuurlijk vind je hier het beste tuingereedschap, maar ook advies van experts die je meenemen in alle stappen van je project: van aanpak tot uitvoering. Doe mee aan de grasmaai challenge of ontwerp samen een droombalkon.

Mooie bloemen kweken?

Een betere wereld begint in je tuin. Word geïispireerd om een duurzame tuin in te richten waar volop leven in zit. Waar de natuur voorop staat en haar gang kan gaan. Hier ontdek je met welke materialen je milieuvriendelijk kunt tuinieren en hoe jouw tuin kan bijdragen aan een bewuste leefomgeving. TuinIdee leert je verantwoord genieten voor binnen en buiten.

Deze zomer fijn buiten genieten?

Kijk je nu al uit naar die heerlijke lentezon op je balkon of terras? Kan je niet wachten om de barbecue of buitenkeuken weer aan te slingeren? TuinIdee heeft alles voor echte levensgenieters die graag buiten zijn. Voor iedereen die van sfeer en ontspanning houdt. Laat je inspireren door prachtige showtuinen en ontdek de nieuwste designtrends voor buiten en binnen. Alles wat bijdraagt aan jouw tuin, balkon of terras vind je hier. Dit voorjaar kun je er al van genieten.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.tuinidee.nl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen