pinterest
Je moestuinplantjes door de brievenbus

Je moestuinplantjes door de brievenbus

De moestuin is hot! Niks is zo lekker als koken met je eigen groenten en kruiden: zelf gemaakt en zelf gekweekt. Vind jij het ook zo leuk om je eigen groenten te kweken? Dan is "Sprout of the box" misschien wel iets voor jou. Vanaf nu bestel je je moestuinplantjes gemakkelijk online en vind je ze een paar dagen later in je brievenbus. Aan de slag dus!

Je eigen moestuin - Urban Farming

‘Sprouts’ zijn moestuinplantjes van professionele kwaliteit, die gemakkelijk en snel te bestellen en te planten zijn. De sprouts zijn er in 5 verschillende boxen; een sla- en koolpakket met elk vier verschillende soorten, een tomaten- en een snackpakket en een Italiaanse variant. Met deze sprouts kan het niet misgaan omdat ze een solide start hebben gemaakt. Je kan ze kweken op je balkon of in de volkstuin. In het klein of met de hele buurt....

De Sprouts zijn te bestellen via de webshop van Sprout of the Box en worden de eerstvolgende werkdag verzonden. De basisinformatie wordt meegestuurd, zodat iedereen direct aan de slag kan. De prijs voor de verschillende pakketten met 18 sprouts variëren van € 11,95 tot € 14,95 en worden gratis verzonden.

Met je eigen moestuin kook je heerlijk met verse ingrediënten en heb je altijd verse kruiden op tafel!

FotoJe moestuinplantjes door de brievenbus


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen