pinterest
Mondaine sfeer op het terras

Mondaine sfeer op het terras

Het wordt deze zomer wel heel prettig loungen in de achtertuin of op je terras. Laat je verrassen door het nieuwe Nederlandse tuinmeubelmerk Max en Luuk. Een collectie trendy buitenmeubelen in heerlijke pastelkleuren. De Max en Luuk collectie kenmerkt zich in kwaliteit, kleur en materiaalgebruik en zal vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Met tintelende pastelkleuren krijgt jouw droomplek meer sfeer en uitstraling. De zuivere lijnen van de meubelen zijn gecombineerd met stoer teakhouten tafels. De nieuwe collectie van MAX&LUUK heet NIKKI, zit heerlijk en is verkrijgbaar in diverse modellen!

Fiberdraad

FotoMondaine sfeer op het terras

De mondaine sfeer van een mediterraan terras in dolomiet en omzoomd door zacht ruisende olijfbomen, creëer je met deze nieuwe stapelbare stoelen. Ze zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Zo kun je op elke gewenste plek je terras neerzetten. De fraaie Nikki-stoelen zijn uitgevoerd in taupekleurig fiberdraad, dat in de breedte gespannen erg comfortabel zit.

Voetenbankje

FotoMondaine sfeer op het terras

Door het witkleurige aluminium frame ontstaat een mooi contrast, zeker met de taupekleurige kussens als finishing touch. Het bijbehorende voetenbakje kan zowel bij de stoelen als bij de loungestoel worden aangeschoven, voor nog meer lounge plezier!

FotoMondaine sfeer op het terras

Bron: MAX&LUUK

Kijk hier voor meer voorbeelden van tuinmeubels

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen