pinterest
Nieuw: Jumbo buitenkamer met strak design

Nieuw: Jumbo buitenkamer met strak design

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je leefruimte te vergroten door een overkapping in de tuin? Dan is de gloednieuwe buitenkamer van Jumbo Leefcomfort misschien interessant voor jou.

Design buitenkamer voor alle seizoenen

Met de strakke en minimalistische buitenkamer van Jumbo beleef je binnen, buiten. Het bouwwerk is hét voorbeeld van een typisch minimalistisch Jumbo Leefcomfort-model. Echt vakmanschap, door de designers van Jumbo vervaardigd en daarom mag de buitenkamer ook met recht ons kwaliteitsstempel dragen.

De buitenkamer kan als vaste terrasoverkaping worden geplaatst of als vrijstaande buitenkamer. Bovendien is de terrasoverkapping uit te breiden met glaswanden, moderne ledspots en geïntegreerde zonwering, zodat je vier seizoenen lang buiten kan genieten.

“Binnen is buiten en buiten is binnen met de nieuwe buitenkamer van Jumbo Leefcomfort!”

FotoNieuw: Jumbo buitenkamer met strak design
De extreem dunne liggers (slechts 1 cm. breed) staan symbool voor het strakke, rechte design dat zich laat kenmerken door minimalisme. Doordat alle afwerkingsmogelijkheden (van hout tot RAL-kleuren) toegepast kunnen worden is de buitenkamer volledig naar eigen smaak vorm te geven en in te richten.

In de winter in de tuin

FotoNieuw: Jumbo buitenkamer met strak design

Lekker onder een fleece deken bij een vuurkorf zitten en genieten van de betoverende sterrenhemel tijdens een gezellige avond met familie of vrienden. Dankzij de nieuwe buitenkamer met transparant dak is deze idyllische scene nu binnen handbereik. Je kan er deze winter nog warmpjes bij zitten terwijl de buitenkamer in de zomer voor de nodige beschutting zorgt zonder dat dit ten koste gaat van een verkoelende bries.

Je profiteert bij Jumbo van:

FotoNieuw: Jumbo buitenkamer met strak design

Met de gloednieuwe Jumbo buitenkamer profiteer je van strak, recht en minimalistisch design in alle afwerkingen!

Bekijk hier meer voorbeelden van overkappingen voor de tuin

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen