pinterest
Ontspannen bij je eigen vijver

Ontspannen bij je eigen vijver

Het klimaat vraagt om meer groen in de tuin. Hoe mooi is het dan om dit te combineren met je eigen vijver, ter bevordering van de biodiversiteit. Vijvermerk Ubbink inspireert tuinbezitters met kant-en-klare vijvers, watervallen en -ornamenten. Zelfs voor de kleinste tuinen en terrassen zijn er modellen verkrijgbaar. En je ontspant er ook nog van.

Vierkante terrasvijver 

FotoOntspannen bij je eigen vijver

De rechthoekige vijverbakken, genaamd Quadro, kunnen zowel worden ingegraven als boven de grond geplaatst worden, voorzien van een houten ombouw. Het kleinste model heeft een afmeting van slechts 106 x72 cm en neemt dus erg weinig ruimte in. Ze zijn gemaakt van zwart polypropyleen, een sterk materiaal dat ook voor zwembaden wordt gebruikt. De Ubbink Quadro vijvers zijn verkrijgbaar in drie formaten. 

Het tuinparadijsje

FotoOntspannen bij je eigen vijver

Geweldig wat deze kleine vijver doet voor de tuin. Het model Iris is vernoemd naar de Griekse godin van de regenboog. Deze weelderige, voorgevormde vijverbak is ideaal voor iedereen die zijn creativiteit wil gebruiken en kiest voor gemak. Iris is verkrijgbaar in drie formaten, waarbij het kleinste model minder dan 1m2 ruimte in beslag neemt.

Niagara Wall 

FotoOntspannen bij je eigen vijver

Ben je een liefhebber van stromend water, kies dan voor dit Niagara Wall LED watervalelement. Hiermee creëer je een stijlvolle waterpartij met ledverlichting. Het element is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, dat bestand is tegen chloor en zout en een krachtige en gelijkmatige waterfilm het reservoir in stort. De Niagara Wall LED kan worden ingemetseld of worden ingebouwd, maar kan ook op een ondergrond bevestigd worden.

 Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen