pinterest
Oogsten uit eigen tuin

Oogsten uit eigen tuin

Van zaadje naar weckpot is erg van deze tijd. We staan er gelukkig weer steeds meer bij stil hoe belangrijk het leven in de bodem is voor onze oogst. Als we goed voor de bodem zorgen, zorgen we ook goed voor onszelf. En dat brengt ons naar dit mooie boek!

Leer alles over de moestuin

In het boek Oogstkoken van Seasons vind je veel ideeën en tips om je elk seizoen te omringen met een heerlijke oogst uit de moestuin, verwerkt in lekkere recepten en op een originele manier gepresenteerd. Zelf je oogst verwerken, om te bewaren voor een volgend seizoen, om cadeau te geven of nog lekkerder te maken, geeft enorm veel voldoening.

FotoOogsten uit eigen tuin

Leer alles over de moestuin uit dit boek, want wat moet je bijvoorbeeld doen met een (te) overvloedige oogst en wat zijn conserveertechnieken? Tips & tricks voor het zaaien, oogsten en plukken voor elke groente- en fruitsoort.

Er staan ruim 150 recepten in om te koken uit eigen oogst en is een bundeling van wat er de afgelopen jaren door de redactie van Seasons en de Seasons makers (stylisten, fotografen, receptuur makers en koks) is bedacht en gemaakt. Voor iedereen die van eerlijk eten houdt, boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen.

FotoOogsten uit eigen tuin

Fontaine Uitgevers | ISBN 978 90 5956 837 2 | € 24,95

Bestel via onderstaande banner bij Bol.com

 

 

Meer weten over eten bereiden en keukenaccessoires? Kijk dan hier. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen