pinterest
Op topsnelheid bladblazen

Op topsnelheid bladblazen

Dag zomer, dag Indian Summer, de herfst is begonnen. In boomrijke tuinen valt weer een vracht bladeren op de grond. En dat vraagt om actie! McCulloch introduceert een ruggedragen bladblazer die met een topsnelheid van 355 km/u blaast. Zo heb je in een handomdraai een professioneel resultaat.

Stoer design

FotoOp topsnelheid bladblazen

Via een gashandel bepaal je de blaassnelheid en verwijder je in no-time blad en afval uit de tuin. Zo voorkom je dat in herfst en winter het gazon verstikt onder een bladerdek. Of dat natte bladeren zorgen voor glibberige toestanden op de stoep of het terras. Zelfs blikjes, zwerfafval, nat blad of snoeiresten vormen voor deze nieuwe krachtpatser geen probleem.

Door de stoere en ergonomische vormgeving wordt bladblazen een feestje. Je draagt de motor op je rug en met de handgreep met geïntegreerd ‘gaspedaal’ behoud je volledige controle over de blaasbuis. Wil je een constante blaassnelheid? Gebruik dan de cruise control. Dankzij een anti-trillingsmechanisme kun je zonder moe te worden makkelijk een paar uurtjes stevig doorblazen.

FotoOp topsnelheid bladblazen

Meer informatie en inspiratie voor de tuin vind je hier

www.mcculloch.com/nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen