pinterest
Op vakantie in eigen tuin

Op vakantie in eigen tuin

Om tot rust te komen, hoef je deze zomer niet op vakantie. Met de nieuwe Private Outdoor Collection van Piet-Jan van den Kommer kun je je vakantie gewoon vieren in de achtertuin. Neem bijvoorbeeld het 2x2,2m grote Daydreamer Loungebed waarmee je je even op de Malediven of Bali waant. Voor de zonaanbidders is de Sunworshipper Armchair een aanrader. Deze 80cm brede loungestoel is ideaal om lekker in weg te zakken.

Weatherproof

FotoOp vakantie in eigen tuin

Gebruiksgemak staat bovenaan bij de Private Outdoor Collection. Dat betekent dat bij een regenbui niet meteen alles naar binnen gehaald hoeft te worden. De kussens zijn namelijk gemaakt van een waterdichte buitenstof die in diverse kleuren verkrijgbaar is. De frames zijn gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal en hardhout. Liever een ander houtsoort? Dat kan in overleg aangepast worden. Het grootste pluspunt van de collectie is toch wel dat alles 'weatherproof' is en er, onder alle weersomstandigheden, goed uit blijft zien.

Natuurlijke materialen

FotoOp vakantie in eigen tuin

De Private Outdoor Collection heeft een hedendaagse look-and-feel. Inspiratie voor deze collectie heeft Piet-Jan gevonden tijdens zijn verre reizen. Hij ontwerpt vanuit de gedachte dat er geleefd mag worden in een interieur. Natuurlijke materialen zoals hout, zink, leer, staal, natuursteen en beton voeren de boventoon in zijn ontwerpen. Door het gebruik worden de meubelstukken alleen nog maar mooier.

Handgemaakt

FotoOp vakantie in eigen tuin

Alle meubels worden handgemaakt in een eigen werkplaats op creatief landgoed de Noordervaart 127 waar meerdere creatieve interieur gerelateerde bedrijven gevestigd zijn. Op het landgoed van 1,5 hectare groot bevindt zich de outdoor showroom met diverse buitenkamers, de collectie buitenmeubels, een fruitboomgaard en moestuin. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor van den Kommer. Zo is er een eigen verbrandingsoven waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. Benieuwd? Bekijk dan www.vandenkommer.nl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen