pinterest
Outdoor sofa Clea voor klein & groot terras

Outdoor sofa Clea voor klein & groot terras

Heerlijk genieten op je balkon of terras met de kleurrijke en vrolijke Crea outdoor sofa van Coro Italia. Wij worden helemaal blij van het bescheiden formaat en de flexibele mogelijkheden die het comfortabele tuinbankje heeft.

Flexibel meubelstuk voor buiten

FotoOutdoor sofa Clea voor klein & groot terras

De bank is flexibel te gebruiken en zal het goed doen op vele buitenplekken. Grote tuin? Dan zet je twee CLEA’s tegenover elkaar! Klein balkon? Zet er maar één CLEA neer. Met de CLEA kun je echt alle kanten uit.

FotoOutdoor sofa Clea voor klein & groot terras

Uiteraard zijn bank en kussens vervaardigd met de allerbeste materialen die wel tegen een stootje en een buitje kunnen. Absoluut een charmant meubelstuk voor het terras!

FotoOutdoor sofa Clea voor klein & groot terras

Eerste Gooische tuin inspiratie dagen

De outdoor sofa is te zien bij Paardekoper-Hulst Terrace Design in Naarden. En ben je op zoek naar meer inspiratie en benieuwd naar de nieuwste tuin- en terras trends? Dan hebben wij nog een leuke tip. Op 31 maart en het weekend van 1 en 2 april organiseert Terrace Design Centre de Eerste Gooische Tuin Inspiratie Dagen. Drie dagen lang tuininspiratie onder onder één dak.

Laat je verrassen door specialisten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, terrasoverkappingen, terrasmeubilair en accessoires. Meer informatie vind je via hetarsenaal.nl

FotoOutdoor sofa Clea voor klein & groot terras

Het Terrace Design Center in Naarden is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10-18 en zaterdag van 10-17.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen