pinterest
Pastel in de tuin

Pastel in de tuin

De pasteltrend is nog steeds een blijvertje! Het feit dat we poedertinten al een paar jaar in het interieur zien, weerhield Pantone er niet van om twee prachtige pasteltinten uit te roepen tot dé trendkleuren van 2016. Het leuke is dat deze trend nu is ook overgewaaid naar de tuin, dus ook buiten krijgt dit seizoen een flinke opfrisbeurt. En daar worden we vrolijk van!

Zacht en zoet

FotoPastel in de tuin
Een merk dat de pastelkoorts flink te pakken heeft, is Max & Luuk. In de collectie zien we veel tuinmeubelen in vrolijke kleuren, waaronder dit leuke zachtblauwe bankje dat ook nog eens meedoet aan de draadtrend van dit moment. Twee vliegen in één klap! De Forest stoel is ook al zo'n mooi ontwerp. De designers haalden hun inspiratie uit de natuur: herken jij het silhouet van een bos?
 
FotoPastel in de tuin
Deze super hippe Grace barstoel is gemaakt van lichtgewicht aluminium. De barstoel is volledig weerbestendig dus je kunt hem gerust het hele jaar buiten laten staan. Schuif deze mooie stoel onder een bartafel en je bent klaar voor een zomerse borrel!

Mild en kalm

FotoPastel in de tuin

Pastel in de tuin staat fris en vrolijk, maar zorgt tegelijk voor een rustgevende sfeer. De KS Verlichting Porto Fino Retro Kettinglamp is daarom een stijlvolle aanwinst voor elke veranda of buitenkeuken! Dit nieuwe model van KS Verlichting levert geweldige verlichting en creëert een unieke sfeer. Dankzij de meegeleverde plafondhaak is de Porto Fino Retro snel en simpel te bevestigen. De kettinglamp (60 Watt) is vervaardigd van eersteklas aluminium. Omdat dit product is voorzien van een E27-lampvoet, is het mogelijk om diverse lichtbronnen toe te passen – óók LED.
 
Bekijk hier meer inspiratie voor de tuin.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen