pinterest
Terrasoverkapping met pergola zonwering

Terrasoverkapping met pergola zonwering

Zon aan, zon uit. Dankzij de pergola zonwering van LuxxOut bepaal je helemaal zelf wanneer je in de tuin geniet van zon of schaduw. Lekker comfortabel, het hele jaar door.

FotoTerrasoverkapping met pergola zonwering

Pergola zonwering Solem - Luxxout

Iedereen die er één heeft staan zal het beamen: een pergola met schuifbare zonwering is meer dan zomaar een aanwinst voor je tuin. Zo´n pergola - gemaakt van hout of aluminium -  trekt je naar buiten. Uren die je voorheen binnen doorbracht, spendeer je nu in de buitenlucht.

FotoTerrasoverkapping met pergola zonwering

Flexibele overkapping

Een pergola met zonwering wordt ook wel een flexibele overkapping genoemd. Het ene moment geniet je van de schaduw en even later van Hollandse luchten en de stralende zon. Dankzij het schuifdak ervaar je een gevoel van vrijheid.

FotoTerrasoverkapping met pergola zonwering

Vrij zicht

Speciaal voor de echte liefhebbers van het buitenleven ontwikkelde LuxxOut pergola zonwering Umbra en Solem, betaalbaar design van Nederlandse bodem. Eenvoudig te monteren en makkelijk te bedienen met een slinger. Groot voordeel in vergelijking met andere systemen: in ingeschoven toestand zijn er geen zichtbelemmerende staaldraden.

Sierlijke boogjes

Pergola zonwering Solem kun je bijna overal toepassen. Je monteert heel gemakkelijk de rails aan de bestaande constructie. Daarin bevestig je de doekzonwering en dan begint het genieten. Het doek hangt in sierlijke boogjes, een garantie voor nóg meer sfeer in de tuin.

Strak en modern

Pergola zonwering Umbra - een nieuw product van LuxxOut - beschikt over een strak doek, eenvoudig op te rollen in een cassette. Het doek is dan volledig uit beeld. Umbra past in elk willekeurig frame en matcht bijvoorbeeld heel goed met een aluminium pergola. Een aanrader voor liefhebbers van een moderne tuin.

FotoTerrasoverkapping met pergola zonwering

Pergola zonwering Umbra - Luxxout

Pergola zonwering is bij LuxxOut verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen