pinterest
Planten op een voetstuk

Planten op een voetstuk

Met plantenstandaard loft urban frame wordt elke tuin of (dak)terras helemaal up-to-date. Het is een trend om planten op hoogte te zetten, zodat ze optimaal tot hun recht komen en er mooie diepte ontstaat in tuin en op het terras.

Metaal

FotoPlanten op een voetstuk

Met de plantenstandaard loft urban frame zet je de mooiste planten letterlijk op een voetstuk. De metalen plantenstandaard is zowel geschikt voor grotere als kleinere planten en houdt maximaal een gewicht van 25 kilo. Het metaal is voorzien van een speciale coating, waardoor de plantenstandaard tegen een spat regen kan en niet roest.

De plantenstandaard is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je een mooie combinatie kunt maken met potten en planten. Kies voor een exotische zomer met veel kleur of ga voor een Scandinavische look met wit en grijs.

Waterreservoir

FotoPlanten op een voetstuk

De plantenstandaard kan worden gecombineerd met “verschillende” potten, maar elho ontwierp hiervoor speciaal de loft urban round met een doorsnede van 30 of 40 cm. De potten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mint, lime green en nude en zijn vervaardigd van een hoogwaardig gerecyclede kunststof, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.

Een speciaal Uv-filter zorgt ervoor dat de kleur van de pot niet gaat vervagen onder invloed van zonlicht. De potten zijn licht van gewicht en kunnen tegen een stootje. Verder is elke bloempot uit de Loft collectie uitgerust met een waterreservoir in de bodem. Dit zorgt ervoor dat de plant het extra water opslaat voor drogere tijden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen