pinterest
4 Redenen om te kiezen voor dit zonnescherm

4 Redenen om te kiezen voor dit zonnescherm

De zon komt eraan en dat is genoeg reden om de tuin en het terras nu goed voor te bereiden, zodat we er optimaal van kunnen genieten. Een goede zonwering mag daarbij niet ontbreken en daarom hebben we vijf redenen op een rij gezet waarom je met dit zonnescherm klaar bent voor de warme zomerdagen..

1. Multifunctioneel zonnescherm

Naast dat de Ipanema zorgt voor schaduw op het terras, houd het ook de warmte uit je huis. Tijdens warme zomerdagen lopen de temperaturen in je huis vaak als snel op. Dit wordt voorkomen door het zonnescherm te openen, waardoor het zonlicht niet naar binnen kan dringen.

2. Altijd passend bij jouw smaak

Foto4 Redenen om te kiezen voor dit zonnescherm

Bij Verano® kies je zelf de doekkleur van het zonwerende doek, de afmeting van het zonnescherm en eventuele extra toevoegingen, zoals geïntegreerde verlichting of een tijd-, zon of windautomaat. Hierdoor creëer je zelf een zonnescherm dat perfect aansluit op jouw woning, terras en uiteraard jouw smaak.

3. Eenvoudige bediening

Het Ipanema zonnescherm is voorzien van zeer eenvoudige bediening. Middels elektrische bediening kun je het scherm met één druk op de knop gemakkelijk zelf openen en dicht maken. Wordt het je wat te warm door de felle zon? Door simpel op de knop te drukken geniet je van een terras in de schaduw.

4. Lange levensduur!

De Ipanema staat bekend om zijn lange levensduur. Dit komt doordat het zonwerende doek volledig is opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Hierdoor geniet je extra lang van je zonnescherm!

Foto4 Redenen om te kiezen voor dit zonnescherm

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen