pinterest
5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

Het is eindelijk lente! De warme lentedagen laten nog even op zich wachten, maar jij kunt je ondertussen wel vast voorbereiden op de warme dagen. Een zonnescherm is dan in ieder geval zeker geen overbodige luxe. We kozen een mooi zonnescherm voor je uit met voorjaarsactie en zetten een aantal redenen op een rijtje, waarom jij met deze zonwering klaar bent voor de zonnige dagen!

1# Gratis motor!

Foto5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

2# Multifunctioneel

Het Ipanema zonnescherm is multifunctioneel! Naast dat de Ipanema zorgt voor schaduw op jouw terras, houdt het ook de warmte uit je huis. Tijdens warme zomerdagen lopen de temperaturen in je huis vaak al snel op. Dit wordt voorkomen door het zonnescherm te openen, waardoor het zonlicht niet jouw woning binnendringt.

3# Altijd passend bij jouw terras

Foto5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

Jij kiest zelf de kleur van het zonwerende doek, de afmeting van het zonnescherm en eventuele extra toevoegingen, zoals geïntegreerde verlichting, of een tijd-, zon- of windautomaat. Hierdoor creëer je zelf een zonnescherm dat perfect aansluit op jouw terras en smaak! 

4# Één druk op de knop

Het zonnescherm is voorzien van eenvoudige bediening. Middels elektrische bediening kun jij heel gemakkelijk met  één druk op de knop zelf het scherm openen en sluiten. Wordt het je wat te warm door de felle zon? Door simpel op de knop te drukken geniet je van een terras in de schaduw.

5# Lange levensduur!

Foto5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

De Ipanema staat bekend om zijn lange levensduur. Dit komt doordat het zonwerende doek volledig is opgesloten in de cassette en daardoor optimaal beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. Hierdoor geniet jij extra lang van je zonnescherm!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen