5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm

Het is eindelijk lente! De warme lentedagen laten nog even op zich wachten, maar jij kunt je ondertussen wel vast voorbereiden op de warme dagen. Een zonnescherm is dan in ieder geval zeker geen overbodige luxe. We kozen een mooi zonnescherm voor je uit met voorjaarsactie en zetten een aantal redenen op een rijtje, waarom jij met deze zonwering klaar bent voor de zonnige dagen!

1# Gratis motor!

Verano zonnescherm Ipanema voor het terras #tuin #zonwering #verano

Wanneer je nu een zonnescherm aanschaft bij Verano®, profiteer je van de voorjaarsactie. Bij aankoop van een Ipanema zonnescherm ontvang je nu een gratis motor ter waarde van €250,-! Let op: de actie is alleen geldig tot en met donderdag 24 mei 2018

2# Multifunctioneel

Het Ipanema zonnescherm is multifunctioneel! Naast dat de Ipanema zorgt voor schaduw op jouw terras, houdt het ook de warmte uit je huis. Tijdens warme zomerdagen lopen de temperaturen in je huis vaak al snel op. Dit wordt voorkomen door het zonnescherm te openen, waardoor het zonlicht niet jouw woning binnendringt.

3# Altijd passend bij jouw terras

Verano zonnescherm Ipanema voor het terras #tuin #zonwering #verano

Jij kiest zelf de kleur van het zonwerende doek, de afmeting van het zonnescherm en eventuele extra toevoegingen, zoals geïntegreerde verlichting, of een tijd-, zon- of windautomaat. Hierdoor creëer je zelf een zonnescherm dat perfect aansluit op jouw terras en smaak! 

4# Één druk op de knop

Het zonnescherm is voorzien van eenvoudige bediening. Middels elektrische bediening kun jij heel gemakkelijk met  één druk op de knop zelf het scherm openen en sluiten. Wordt het je wat te warm door de felle zon? Door simpel op de knop te drukken geniet je van een terras in de schaduw.

5# Lange levensduur!

Verano zonnescherm Ipanema voor het terras #tuin #zonwering #verano

De Ipanema staat bekend om zijn lange levensduur. Dit komt doordat het zonwerende doek volledig is opgesloten in de cassette en daardoor optimaal beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. Hierdoor geniet jij extra lang van je zonnescherm!

Voldoet het Ipanema zonnescherm volledig aan jouw wensen? Profiteer dan nu van de voorjaarsactie en ontvang tot 24 mei een gratis motor ter waarde van €250,- bij je Ipanema zonnescherm. Klik hier voor meer informatie over de voorjaarsactie >> MEER VOORBEELDEN VAN ZONWERING

Brochure over 5 redenen om te kiezen voor Ipanema zonnescherm aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP