pinterest
Robomow: De kleine slimmerik in de tuin

Robomow: De kleine slimmerik in de tuin

Robotmaaiers zijn de nieuwe 'must have' in de tuin. Deze zelfstandige grasmaaiers nemen niet alleen jouw werk uit handen, ze zorgen er ook voor dat je gazon er altijd gezond en piekfijn bij ligt. De nieuwe slimmerikken van de familie worden ook steeds slimmer! Steeds meer modellen worden aangestuurd via stemcontrole, zoals de compacte Robomow RX50 die geschikt is voor gezinnen met een middelgrote of grote tuin.

FotoRobomow: De kleine slimmerik in de tuin

Wat kan de robotmaaier allemaal?

De slimme Robomow RX50 kan 180 minuten zelfstandig maaien met een maaibereik tot 500 m² en door de mulchreiniger verwijdert hij automatisch grasresten tijdens het maaien. Hij maakt dus zelf zijn maaidek schoon! Bijna alle maaiers uit de Robomow RX-reeks kunnen bediend en bestuurd worden met een smartphone. De RX50 kan daarnaast ook via een webapp of Alexia-stemcontrole aangestuurd worden. 

Via Alexa kan je de robotmaaier vragen wanneer hij de volgende maaibeurt plant

Behalve starten en stoppen, omvat de stemcontrole nog heel veel andere bedieningsopties. Via Alexa kun je de robotmaaier vragen naar de laatste maaibeurt, waar hij zich bevindt, wat hij aan het doen is, en wanneer hij de volgende maaibeurt plant. Opgelet: commando’s geven aan Robomow via Alexa werkt alleen met de door Alexa ondersteunde talen: Engels, Frans, Duits en Japans.

FotoRobomow: De kleine slimmerik in de tuin

Nog meer comfort

Voor wie helemaal wil kunnen ontspannen terwijl het gras gemaaid wordt, kan Alexa zelf alle bedieningsmogelijkheden voorlezen. Bovendien kan Alexa het lopende maaiprogramma beïnvloeden, bijvoorbeeld door Robomow terug naar zijn basisstation te sturen als er onverwacht familie of vrienden op bezoek komen. Als Robomow terug naar zijn basisstation is gestuurd, blijft hij daar tot hij volledig is opgeladen. Als het batterijniveau 100% heeft bereikt, begint hij opnieuw te maaien in het voorziene programma.

Alles onder controle

De RX50 is nog wendbaarder dankzij het unieke metalen glijoppervlak, waardoor hij rap elke hindernis in het gazon overwint. Deze topmaaier met maximale wendbaarheid is daarom ook inzetbaar in smalle doorgangen en kleine hoeken. Niet alleen op droog gras trouwens, maar ook op een natte ondergrond heeft de Robomow alles onder controle: de nieuwe, speciaal ontworpen Spike Wheels bieden stevige grip op een vochtige bodem.

Meer weten? Kijk dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen