pinterest
Altijd een perfect gazon

Altijd een perfect gazon

Of je nu een grote of een kleine tuin met grasveld hebt, nu is er voor elke grootte een robot grasmaaier. WOLF-Garten heeft voor elk type gazon een grasmaaier. De compacte S500 Connect is ideaal voor kleine tuinen met smalle paden. Wanneer je gazon groot is of op een helling ligt, kun je kiezen voor de krachtige Loopo M1500 Connect. Beide modellen zijn via de smartphone op afstand te bedienen en kunnen worden gekoppeld aan de Amazon Alexa-spraakassistent. Waar je je ook bevindt op de wereld, thuis ligt het gazon er piekfijn bij. Stel je eens voor dat je de grasmaaier vertelt het gras te gaan maaien, terwijl jij ontspant op een zandstrand ergens in de Middellandse Zee.

Handige bediening

FotoAltijd een perfect gazon

De GSM/GPS-module ingebouwd in de Loopo S500 Connect en Loopo M1500 Connect maakt het besturen van de Loopo robotmaaiers nog flexibeler. Het belangrijkste is dat je ze (bijna) overal kunt bedienen: de module maakt verbinding met de MyLoopo-webapplicatie via een GSM-signaal. Deze webapplicatie kan worden gebruikt om de huidige status van de robotmaaier te volgen terwijl je onderweg bent en biedt ook inzichten in de meest recente gebruiksgegevens en statistieken. Vanaf de webapplicatie op de smartphone kun je ook het maaischema openen en aanpassen. De module biedt ook realtime locatietracking en GeoFence-diefstalbeveiliging. Voor extra veiligheid worden de Connect-modellen ook geleverd met een geïntegreerde back-upbatterij waarmee de machines kunnen worden gevolgd, zelfs wanneer ze zijn uitgeschakeld.

Kijk hier als je meer wilt weten over deze handige robotmaaier en hier als je geïnteresseerd bent in tuinen en tuinonderhoud.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen