pinterest
De nieuwe robotmaaiers Wolf-Garten Connect

De nieuwe robotmaaiers Wolf-Garten Connect

Elke tuin is anders. En dat betekent dat je robotmaaier ook moet passen bij jouw tuin. WOLF-Garten heeft de een oplossing voor iedere tuin en elk type gazon met zijn Loopo S- en Loopo M-series.

De compacte S500 Connect is ideaal voor kleine tuinen met smalle paden. Maar als je gazon groot is of op een helling ligt, hoef je niet verder te zoeken dan de krachtige Loopo M1500 Connect. Beide modellen zijn via de smartphone op afstand te bedienen en kunnen worden gekoppeld aan de Amazon Alexa-spraakassistent. Waar ter wereld je ook bent, thuis ligt het gazon er piekfijn bij.

FotoDe nieuwe robotmaaiers Wolf-Garten Connect

Bediening & beveiliging via smartphone

Vanaf de webapplicatie op de smartphone kan je ook het maaischema openen en aanpassen. De module biedt ook realtime locatietracking en GeoFence-diefstalbeveiliging. Voor extra veiligheid worden de Connect-modellen ook geleverd met een geïntegreerde back-upbatterij waarmee de machines kunnen worden gevolgd, zelfs wanneer ze zijn uitgeschakeld.

Handige bediening

De Loopo Connect-modellen reageren op stem wanneer ze worden gekoppeld met de Cloud gebaseerde Amazon Alexa-spraak assistent. Stel je eens voor dat je de grasmaaier vertelt het gras te gaan maaien, terwijl jij ontspant op een zandstrand ergens in de Middellandse Zee.

GeoFence-diefstalbeveiliging

Een andere handige functie stelt je in staat om een GPS GeoFence in te stellen. De centrale positie van de robotmaaier op jouw gazon wordt gedetecteerd en opgeslagen met behulp van GPS. Als de Loopo het vooraf gedefinieerde gebied verlaat, ontvang je automatisch een pushmelding op je smartphone en als deze wordt gestolen, kan de meest recente positie gevolgd worden met behulp van GPS-gegevens om deze binnen een paar meter te lokaliseren. Een tweede back-upbatterij zorgt er ook voor dat de robotmaaier kan worden gevolgd en veilig kan worden teruggestuurd, zelfs nadat de ingebouwde batterij geen stroom meer heeft. Bovendien neemt WOLF-Garten zijn verantwoordelijkheden serieus wat betreft gegevensbescherming en privacy - het nieuwe systeem codeert alle gegevens voordat deze worden verzonden en er wordt geen informatie opgeslagen.

De GSM/GPS-module ingebouwd in de Loopo S500 Connect en Loopo M1500 Connect maakt het besturen van de Loopo robotmaaiers nog flexibeler. Het belangrijkste is dat je ze (bijna) overal kunt bedienen: de module maakt verbinding met de MyLoopo-webapplicatie via een GSM-signaal. Deze webapplicatie kan worden gebruikt om de huidige status van de robotmaaier te volgen terwijl je onderweg bent en biedt ook inzichten in de meest recente gebruiksgegevens en statistieken. Bekijk hier meer grasmaaiers en robotmaaiers

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend informatie aan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen