pinterest
Rolluiken voor de ramen hebben veel voordelen!

Rolluiken voor de ramen hebben veel voordelen!

De zomer ligt jammer genoeg weer achter ons, waardoor we minder in de tuin gaan leven en weer meer lekker warm in de woonkamer gaan zitten. In de herfst en de winter maken we dan ook flink gebruik van onze verwarming. Wil jij dit jaar geld besparen op deze stookkosten, dan zijn voor jou rolluiken de ideale oplossing. We leggen je graag de voordelen uit!

Geld besparen met rolluiken

Door de isolerende werking van rolluiken blijft de warmte in je huis en ontsnapt deze niet naar buiten. Koude lucht glipt ook niet gemakkelijk naar binnen. Hierdoor is er minder warmteverlies in je woning en maak jij minder gebruik van de verwarming. Dit is natuurlijk beter voor het milieu, maar daarnaast heeft het ook als groot voordeel dat jij zo geld bespaard!

FotoRolluiken voor de ramen hebben veel voordelen!

De collectie van Verano® bestaat uit drie soorten rolluiken. Namelijk de RV 40, de RV 41 en de RV 49. Het RV 40 rolluik is een standaard uitvoering en zeer populair. Deze populariteit heeft dit rolluik te danken aan de goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Het RV 41 rolluik is een budget rolluik. Het rolluik is daardoor iets minder isolerend en stabiel, maar is een zeer betaalbaar alternatief. Het RV 49 rolluik biedt extra bescherming en veiligheid door de stevige massieve constructie. Dit rolluik beschikt over kleinere tussenlamellen die kantelen bij ongewenst bezoek, waardoor het onmogelijk is het rolluik te openen.

FotoRolluiken voor de ramen hebben veel voordelen!

Jouw rolluiken zijn altijd zichtbaar aan de gevel, daarom is het belangrijk dat het uiterlijk aansluit bij jouw woning. Jij bepaalt zelf de kleur en de vorm van de omkasting van jouw rolluiken. Daarnaast zijn de rolluiken beschikbaar in verschillenden afmetingen en uitvoeringen, waardoor er ook een oplossing is voor jouw persoonlijke situatie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen