Schaduwdoeken in de tuin

Heb je ook zo'n zin in de zomer? Weer heerlijk genieten van het buitenleven en de zon! Je krijgt weer energie, vitamine D en een gezond kleurtje. Jammer genoeg moeten we ons ook bewust zijn van de nadelen van de zon: de schadelijke UV straling. Gelukkig kun je je hier goed tegen beschermen. Niet alleen door je regelmatig in te smeren, maar zeker ook door voor een goede schaduwplek te zorgen in jouw eigen tuin of op jouw (dak)terras. En op dat gebied hebben wij een mooie trend voor je gespot: een schaduwdoek! 

Trendy schaduwdoeken

Schaduwdoeken op dakterras. Op maat gemaakt door ZonZ #zonwering #schaduwdoeken #zonz #terras #dakterras #tuin

Een schaduwdoek of harmonicadoek biedt voor 90-95% bescherming tegen UV straling. Bovendien biedt het doek verkoeling en geeft het een super sfeervolle uitstraling aan je terras en tuin.

Wanneer het doek hangt, heb je er de hele zomer geen omkijken meer naar.

De doeken geven veel schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in aangename temperaturen en verzachtend licht. Met een ZONZ schaduwzeil - die ook op maat kunnen worden gemaakt - zorg je in een handomdraai voor schaduw waar je maar wilt. Boven het terras, de zandbak of het zwembad. Met één klik zijn de zeilen eenvoudig te bevestigen aan de gevel, een schuurtje of palen. Wanneer het doek hangt, heb je er de hele zomer geen omkijken meer naar.

Bescherming tegen zon, wind en regen

Een schaduwdoek boven het terras biedt veel schaduw en verandert zomerse warmte in een aangename temperatuur met verzachtend licht. Via ZonZ schaduwzeilen

De trendy schaduwdoeken van ZONZ zijn weer- en windbestendig, waardoor ze van maart tot en met september buiten kunnen blijven hangen. Zwevend in de blauwe lucht, geven ze sfeer aan de tuin of het terras. De doeken worden met spanhaken strak gespannen, zodat de wind er geen vat op heeft. UV straling wordt geweerd, ze geven veel schaduw maar met een verzachtend licht en bieden privacy.

Schaduwdoek in de tuin #tuininspiratie #tuin #zonwering #schaduwdoek #zonz

Naast de standaard modellen kan Zonz de schaduwdoeken ook op maat maken.

De doeken zijn modern vormgegeven. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen en verschillende afmetingen en meerdere kleuren en worden geleverd in een handige draagtas. Naast de standaard modellen kan Zonz de schaduwdoeken ook op maat maken. Bekijk hier meer voorbeelden en mogelijkheden van schaduwdoeken en zonwering. Of bezoek de website van ZONZ!

Informatie aanvragen bij ZonZ

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen