Schaduwdoeken in de tuin

Schaduwdoeken in de tuin

Het schaduwdoek is een stijlvolle en trendy manier van zonwering. De doeken geven veel schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in aangename temperaturen en verzachtend licht.

ZonZ schaduwdoeken

Met een ZonZ schaduwzeil zorg je in een handomdraai voor schaduw waar je maar wilt. Boven het terras, de zandbak of het zwembad. Met één klik zijn de zeilen eenvoudig te bevestigen aan de gevel, een schuurtje of palen. Wanneer het doek hangt, heeft u er de hele zomer geen omkijken meer naar.

Bescherming tegen zon, wind en regen

De trendy schaduwdoeken van ZONZ zijn weer- en windbestendig, waardoor ze van maart tot en met september buiten kunnen blijven hangen. Zwevend in de blauwe lucht, geven ze sfeer aan de tuin of het terras. De doeken worden met spanhaken strak gespannen, zodat de wind er geen vat op heeft. UV straling wordt geweerd, ze geven veel schaduw maar met een verzachtend licht en bieden privacy. De doeken zijn modern vormgegeven. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen en verschillende afmetingen en meerdere kleuren en worden geleverd in een handige draagtas. Naast de standaard modellen kan Zonz de schaduwdoeken ook op maat maken.

Een schaduwdoek boven het terras biedt veel schaduw en verandert zomerse warmte in een aangename temperatuur met verzachtend licht. Via ZonZ schaduwzeilen

Zonz schaduwdoek wit

Zonz Umbrosa Zwembad

Zonz zonnezeilen Venus

Brochure over Schaduwdoeken in de tuin aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP