pinterest
Stijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Stijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Het is zomer! Dat wordt weer genieten in de tuin en op het terras van heerlijke warme dagen vol vitamine D en met een gezond kleurtje. Voor een comfortabele schaduwplek én voor een compleet nieuwe uitstraling van je tuin hebben wij mooie zonwering voor je gespot: een schaduwdoek!

Stijlvol terras

Een schaduwdoek is niet alleen functioneel maar geeft jouw tuin of terras ook in één keer een compleet nieuwe uitstraling. Je komt ze dan ook steeds vaker tegen bij beachbars en stijlvolle terrassen. Ze zijn gemaakt om het hele zomerseizoen buiten te blijven hangen, maar je kunt ze ook gemakkelijk weer weghalen als je dat wilt. Een schaduwdoek houdt veel zon en warmte tegen, zodat er een aangename temperatuur ontstaat onder het doek.

Een hippe & luxe uitstraling in een handomdraai

FotoStijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en maten of  wanneer je kiest voor een maatwerkdoek kun je het helemaal naar jouw wens laten maken. De ideale manier dus om de zomer koel, goed beschermd en in stijl door te brengen!

Een schaduwdoek biedt voor 90-95% bescherming tegen UV straling. Bovendien biedt het uiteraard verkoeling en geeft het direct een sfeervolle uitstraling.

FotoStijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Er zijn veel soorten schaduwdoeken waaruit je kunt kiezen. Er zijn verschillende vormen, kleuren en maten en ze kunnen gemakkelijk aan enkel de punten van het doek opgehangen worden.

FotoStijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Ook mooi is een harmonicadoek, ook wel lamellendoek of wavesail genoemd. Dit doek hangt aan staaldraden en kan door middel van een katrol handmatig open en dicht geschoven worden. Hierdoor ben je heel flexibel en kun je makkelijk wisselen tussen zon en schaduw.

De harmonicadoeken worden van dezelfde doeksoorten gemaakt als de schaduwdoeken en bieden dus dezelfde voordelen. Bovendien heb je bij zowel de schaduwdoeken als de harmonicadoeken de keuze om dit doek helemaal naar jouw eigen smaak te maken als maatwerk doek.

FotoStijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

Je kan ook nog kiezen voor een Chillsail. Dit is een schaduwnet in Ibiza stijl. Dit doek biedt minder schaduw (ongeveer 50%) en minder bescherming tegen UV straling maar brengt wel het vakantiegevoel naar jouw achtertuin

ZONZ sunsails

Wanneer je op zoek bent naar verkoeling, bescherming tegen de zon én de uitstraling van pure luxe in jouw eigen achtertuin dan ben je bij ZONZ sunsails aan het juiste adres. Met 10 jaar ervaring is ZONZ dé expert op het gebied van schaduwdoeken. Voor elke tuin of (dak)terras hebben zij een passende schaduwoplossing. Dit kan in een voordelige standaard maat zijn of je kiest voor een maatwerkdoek zodat het helemaal naar jouw wens gemaakt kan worden. Bij ZONZ vind je het grootste assortiment doeksoorten in vele kleuren. Naast de ruime keuze in de doeksoorten vind je hier ook alle benodigde bevestigingsmaterialen. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan!

Informatie aanvragen bij ZonZ

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen