pinterest
Schuttingen & terrasplanken van houtcomposiet

Schuttingen & terrasplanken van houtcomposiet

Terrasplanken en omheiningen van houtcomposiet winnen aan populariteit op het terras en in de Nederlandse tuinen. Het is een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout. Met het Duofuse tuinassortiment creëer je een sfeervol terras met het karakter van hout en de voordelen van kunststof. De strakke omheiningen in houtcomposiet vormen een vaste meerwaarde voor elke woning en elke tuin. Ze zien er in alle omstandigheden even fraai en exclusief uit en ze zijn totaal niet van vol hout te onderscheiden. Het materiaal is splintervrij, anti slip, onderhoudsvriendelijk en wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Terrasplanken met houtlook

FotoSchuttingen & terrasplanken van houtcomposiet

Met een onderhoudsvriendelijk en tijdloos terras kan je het hele jaar heerlijk genieten. De composiet terrasplanken bieden een blijvend mooi en extreem duurzaam alternatief voor terrassen in Bangkirai of andere tropische hardhoutsoorten. Met de terrasplanken krijgt de tuin een mooi en natuurlijk ogend terras en kunnen er bovendien stijlvolle traptreden worden gemaakt, mee te maken of bijvoorbeeld een veilig antislip loopvlak rondom het zwembad.

Tand en groef planken

FotoSchuttingen & terrasplanken van houtcomposiet

Tuinschermen van houtcomposiet passen bij elke bouwstijl dankzij de tijdloze plankenstructuur en zijn daarom een duurzaam alternatief voor hardhouten tuinschermen. De houtcomposiet mengeling van houtmeel met PVC zorgt voor een uiterst duurzame, kleur- en vormvaste tuinafscheiding die veel resistenter is dan vol hout. Het modulaire tand en groef systeem zorgt voor een gemakkelijke en stevige plaatsing, ook op moeilijke terreinen.
Het handige tand en groef systeem is ook zeer geschikt voor het maken van tuinpoortjes toe en de aanleg van bloemperken en -bakken of de bouw van tuinhuisjes, carports, tuinhutten… Handig, blijvend mooi en zorgenvrij.

Lamellen schuttingen

FotoSchuttingen & terrasplanken van houtcomposiet
Een lamellen schutting van houtcomposiet is een unieke tuinafsluiting waarbij design en duurzaamheid wordt gecombineerd. De warmte en look van hardhout in combinatie met  de voordelen van kunststof. De lamellen afsluiting kan gebruikt worden als schutting, als inrichting en indeling van een tuin, als basismateriaal voor tuinhuizen, carports, blokhutten, berging en poorten.

Omheiningen

FotoSchuttingen & terrasplanken van houtcomposiet

Wil je op een stijlvolle en landelijke manier de tuin omheinen of de paarden, schapen en andere dieren op de weide houden? Omheiningen van houtcomposiet zijn in steviger en duurzamer dan houten omheiningen, zeker omdat ze niet rotten zelfs in de meest vochtige omstandigheden. Daarnaast zijn ze ook veel mooier en tijdlozer dan betonnen omheiningen. De paaltjes met planken kunnen in de grond geplaatst worden ofwel bijvoorbeeld bovenop een laag muurtje. Helemaal ideaal omdat Duofuse weide-omheiningen geen onderhoud vergen en er nooit meer geolied of gebeitst moet worden!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen