pinterest
Sfeervol terras met een zonwerend lamellendak

Sfeervol terras met een zonwerend lamellendak

Is jouw terras al klaar voor de lente? Nu is het tijd om de tuin op orde te maken voor de komende zomer, zodat je de rest van het jaar volop kan genieten van het buitenleven. Wij spotten voor jouw terras het lamellendak. Sfeervol en zonwerend. We geven je vijf redenen waarom een lamellendak misschien wel iets voor jou is!

Vijf voordelen van een lamellendak

Met de juiste zonwering kan je zowel in de lente als in de zomer op elke moment van de dag genieten in de tuin. Een lamellendak is een nieuwe en ideale vorm van zonwering. We zetten de voordelen voor je op een rij:

1. Je bepaalt de hoeveelheid zonlicht en schaduw in uw tuin

Met een lamellendak bepaal je helemaal zelf de mate van zonlicht en schaduw in de tuin of op  het terras. Vind je  de zon te fel? Geen probleem, ja kan de lamellen gemakkelijk kantelen, waardoor je kan genieten van schaduw. Daarnaast zijn de lamellen spatwaterdicht, waardoor je op het terras ook bent beschermd tegen regen.

FotoSfeervol terras met een zonwerend lamellendak

2. Luxe uitstraling

Door het strakke en elegante uiterlijk geeft een lamellendak het terras een hele luxe uitstraling. Je kiest zelf de kleur van het lamellendak, waardoor deze perfect aansluit op jouw wensen en de sfeer van je interieur, huis en tuin.

3. Reguleer de temperatuur op je terras

Het lamellendak zorgt ervoor dat er altijd een aangename temperatuur is op je terras. Je bestuurt zelf de lamellen en bepaalt zo zelf de gewenste ventilatie onder het lamellendak.

FotoSfeervol terras met een zonwerend lamellendak

4. Eenvoudig te bedienen

Een lamellendak wordt geleverd met een afstandsbediening. Zo kan je op elk gewenst moment met één druk op de knop zorgen voor een comfortabele situatie in de tuin.

5. Naar wens uit te breiden

Met een lamellendak kan je het zo luxe maken als je zelf wilt. Er zijn namelijk verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan het lamellendak worden voorzien van sfeervolle LED-verlichting. Of je kan jezelf nog beter tegen de weersomstandigheden beschermen door een Verano Ritzscreen aan de zijkanten toe te voegen, een glazen schuifwand te plaatsen of een vast kozijn in de overkapping te zetten.

FotoSfeervol terras met een zonwerend lamellendak

FotoSfeervol terras met een zonwerend lamellendak

FotoSfeervol terras met een zonwerend lamellendak

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen